Baka glutenfritt med Ulrika

Ulrika Davidsson

Utgivningsdag: 2015-08-31
Recensionsdag: 2015-09-22

Mediakontakt: Sofia Heurlin

Välkommen in i Ulrikas bakstuga! Här får du lära dig hur du blir en hemmabagare som bakar nyttiga och glutenfria alternativ som smakar ljuvligt. Du kan fortfarande unna dig goda bakverk fastän du undviker gluten som många idag är känsliga för.Förutom över 60 recept med goda bakverk får du, som nybörjare på glutenfri bakning, råd och tips på hur du lyckas med att jäsa degen så att den bli lika fluffig och fin som du är van vid trots att inget vete används. Ulrika använder ett flertal olika hälsosamma alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl och teffmjöl samt fiberhusk istället för vete. Riktigt goda matbröd, baguetter, limpor, tortillas, knäckebröd och pizzor hittar du här och Ulrika bjuder dessutom in till kakkalas med glutenfria tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och andra mjuka kakor som till exempel morotskaka och kardemummakaka – alla fantastiskt goda, och dessutom bakade utan socker!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2015-09-22 Genre: Mat & dryck Fotograf: Malte Danielsson Formgivare: Kai Ristilä Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 200 x 247 x 17 mm Vikt: 613 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174245240 (2015-08-31)

Fler böcker av författaren

Baka glutenfritt med Ulrika

Ulrika Davidsson

Utgivningsdag: 2015-08-31
Recensionsdag: 2015-09-22

Mediakontakt: Sofia Heurlin

Välkommen in i Ulrikas bakstuga! Här får du lära dig hur du blir en hemmabagare som bakar nyttiga och glutenfria alternativ som smakar ljuvligt. Du kan fortfarande unna dig goda bakverk fastän du undviker gluten som många idag är känsliga för.Förutom över 60 recept med goda bakverk får du, som nybörjare på glutenfri bakning, råd och tips på hur du lyckas med att jäsa degen så att den bli lika fluffig och fin som du är van vid trots att inget vete används. Ulrika använder ett flertal olika hälsosamma alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl och teffmjöl samt fiberhusk istället för vete. Riktigt goda matbröd, baguetter, limpor, tortillas, knäckebröd och pizzor hittar du här och Ulrika bjuder dessutom in till kakkalas med glutenfria tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och andra mjuka kakor som till exempel morotskaka och kardemummakaka – alla fantastiskt goda, och dessutom bakade utan socker!

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2015-09-22 Genre: Mat & dryck Fotograf: Malte Danielsson Formgivare: Kai Ristilä Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 200 x 247 x 17 mm Vikt: 613 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174245240 (2015-08-31)

Fler böcker av författaren