Safta och sylta

Malin Landqvist

Utgivningsdatum: 2016-06-07

Mediakontakt: Marie Jungsand

Äntligen är den här! Den enda boken du behöver för att kunna omvandla skogens och trädgårdens alla bär och frukter till läskande saft och smakrik sylt.

Fyll din korg med skogens och trädgårdens bär och frukter och sätt igång och safta, sylta och koka marmelad.

I Safta och sylta hittar du drygt 90 klassiska recept för alla våra vanligaste bär och frukter. Såväl skogens och trädgårdens bär, som äpplen och päron, citrusfrukter, stenfrukter och många fler. Vad sägs om jordgubbssaft, kyld rabarbersoppa och fläderblomsmarmelad? Blåbärssylt, hallonmarmelad, rårörda smultron och lingondricka? Eller kanske havtornssylt, päronchutney och peach melba?

Många recept kommer också med tips på hur du ger det klassiska en smaktwist. Tillsätt en krydda, ett annat bär eller lägg in i en vin- eller sockerlag.

Häll upp din sylt, saft och marmelad i en fin burk eller flaska, sätt på ett vackert band och en etikett och vips har du något gott att ge bort. Bokens vackra bilder ger dig inspiration till din perfekta present.

Safta och sylta ger dig också alla tips du behöver för att fixa beredningen, konserveringen, förvaringen och infrysningen. Och påminner dig om att skumma väl.

Detaljerad fakta

Recensionsdatum: 2016-06-21 Genre: Mat & dryck Fotograf: Lina Eriksson Formgivare: Jenny Gemzell Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 96 Mått: 178 x 247 x 14 mm Vikt: 425 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174245738 (2016-06-07)

Fler böcker av författaren

Safta och sylta

Malin Landqvist

Utgivningsdatum: 2016-06-07

Mediakontakt: Marie Jungsand

Äntligen är den här! Den enda boken du behöver för att kunna omvandla skogens och trädgårdens alla bär och frukter till läskande saft och smakrik sylt.

Fyll din korg med skogens och trädgårdens bär och frukter och sätt igång och safta, sylta och koka marmelad.

I Safta och sylta hittar du drygt 90 klassiska recept för alla våra vanligaste bär och frukter. Såväl skogens och trädgårdens bär, som äpplen och päron, citrusfrukter, stenfrukter och många fler. Vad sägs om jordgubbssaft, kyld rabarbersoppa och fläderblomsmarmelad? Blåbärssylt, hallonmarmelad, rårörda smultron och lingondricka? Eller kanske havtornssylt, päronchutney och peach melba?

Många recept kommer också med tips på hur du ger det klassiska en smaktwist. Tillsätt en krydda, ett annat bär eller lägg in i en vin- eller sockerlag.

Häll upp din sylt, saft och marmelad i en fin burk eller flaska, sätt på ett vackert band och en etikett och vips har du något gott att ge bort. Bokens vackra bilder ger dig inspiration till din perfekta present.

Safta och sylta ger dig också alla tips du behöver för att fixa beredningen, konserveringen, förvaringen och infrysningen. Och påminner dig om att skumma väl.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdatum: 2016-06-21 Genre: Mat & dryck Fotograf: Lina Eriksson Formgivare: Jenny Gemzell Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 96 Mått: 178 x 247 x 14 mm Vikt: 425 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174245738 (2016-06-07)

Fler böcker av författaren