Mitt nya Raw food-kök
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2018-04-10
Recensionsdag: 2018-04-24
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
I den här boken presenterar Sveriges främsta raw food-expert Erica Palmcrantz Aziz allt från enklare sallader till gourmetmat – för att passa in i livets alla skeden. Här har hon följt årstiderna och tagit vara på säsongens grödor. Erica har också skapat recept till de traditionella högtidsborden så att du kan tillreda nya härliga raw food-rätter som komplement till dina egna favoriter. Det här blir din handbok i raw food-köket, en grund för din egen kreativitet !
• 250 raw food-recept för daglig inspiration
• Veganrecept fria från gluten, laktos och vitt socker
• Raw food-recept till högtiderna
• Årstidsbaserade recept och massor av tips
• Hållbara recept för dig - och vår planet
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2018-04-24 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Anna Hult Thema-kod: Hälsosam mat Format (utgivningsdatum): E-bok, pdf, 9789174248401 (2018-04-10); Danskt band, 9789174247817 (2018-04-24)