Baka på 30 minuter

Underbara bakverk för fikasugna
Författare: Nina Hermansen

Utgivningsdag: 2021-05-25
Recensionsdag: 2021-05-25

Mediakontakt: Malin Berglund

Ont om tid och fikasugen? Här hittar du snabba godsaker för alla smaker: snittkakor, kladdkakor, kanelbullemuggkaka, chokladkubbar, blåbärsbullar, nutellabullar, äppelgifflar och mycket mer. Från första tanken på kaffebröd till färdiggräddat på under 30 minuter!

Det är viktigt att samlas kring matbordet, men frågar du Nina Hermansen är det minst lika viktigt att samlas kring fikabordet. Och med hennes bok är det lätt fixat. Välj mellan 60 recept på småkakor, mjuka kakor, bullar, pajer, muggkakor, smördegsbakverk och frallor. Spontangäster på väg? Bara lugn – innan de är framme hinner du svänga ihop en smaskig kaka, sätta på kaffet och duka fram. När gästerna har anlänt luktar det gott av nygräddat och det är bara att slå sig ner och njuta.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-05-25 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulrika Ekblom Formgivare: Kai Ristilä Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178871506 (2021-05-25); E-bok, pdf, 9789178871513 (2021-05-25); E-bok, epub3, 9789178873050 (2021-05-25)

Baka på 30 minuter

Underbara bakverk för fikasugna
Författare: Nina Hermansen
Provläs

Utgivningsdag: 2021-05-25
Recensionsdag: 2021-05-25

Mediakontakt: Malin Berglund

Ont om tid och fikasugen? Här hittar du snabba godsaker för alla smaker: snittkakor, kladdkakor, kanelbullemuggkaka, chokladkubbar, blåbärsbullar, nutellabullar, äppelgifflar och mycket mer. Från första tanken på kaffebröd till färdiggräddat på under 30 minuter!

Det är viktigt att samlas kring matbordet, men frågar du Nina Hermansen är det minst lika viktigt att samlas kring fikabordet. Och med hennes bok är det lätt fixat. Välj mellan 60 recept på småkakor, mjuka kakor, bullar, pajer, muggkakor, smördegsbakverk och frallor. Spontangäster på väg? Bara lugn – innan de är framme hinner du svänga ihop en smaskig kaka, sätta på kaffet och duka fram. När gästerna har anlänt luktar det gott av nygräddat och det är bara att slå sig ner och njuta.

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner bilder ur boken

Baka på 30 minuter

Copyright/fotograf: Ulrika Ekblom

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Baka på 30 minuter. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Baka på 30 minuter

Copyright/fotograf: Ulrika Ekblom

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Baka på 30 minuter. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Baka på 30 minuter

Copyright/fotograf: Ulrika Ekblom

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Baka på 30 minuter. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Baka på 30 minuter

Copyright/fotograf: Ulrika Ekblom

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Baka på 30 minuter. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Baka på 30 minuter

Copyright/fotograf: Ulrika Ekblom

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Baka på 30 minuter. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Baka på 30 minuter

Copyright/fotograf: Ulrika Ekblom

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Baka på 30 minuter. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Baka på 30 minuter

Copyright/fotograf: Ulrika Ekblom

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Baka på 30 minuter. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Baka på 30 minuter

Copyright/fotograf: Ulrika Ekblom

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Baka på 30 minuter. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Baka på 30 minuter

Copyright/fotograf: Ulrika Ekblom

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Baka på 30 minuter. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2021-05-25 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulrika Ekblom Formgivare: Kai Ristilä Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178871506 (2021-05-25); E-bok, pdf, 9789178871513 (2021-05-25); E-bok, epub3, 9789178873050 (2021-05-25)