Thai på 30 minuter

Fotograf: Ulrika Ekblom
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2022-01-18
Recensionsdag: 2022-01-18

Mediakontakt: Josefina Karlström

Thailand är ju känt för sin fantastiska mat, men är den inte krånglig att laga själv? Svaret är: Nej, inte alls! Det går fort, det är enkelt, och resultatet blir underbart gott. Wichudaporn Chaiyasaeng ger i sin andra kokbok nycklarna till hur du snabbt lagar till din egen thaimat utan krångel. Det enda du behöver göra är att köpa några extra ingredienser från den asiatiska hyllan i matbutiken, sen är du redo att sätta igång. Thai på 30 minuter innehåller recept både till vardagsmiddagen, helgens bjudmiddag och en massa smårätter som är goda att servera antingen många tillsammans som en bufféhuvudrätt, eller som tillbehör.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2022-01-18 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulrika Ekblom Formgivare: Li Söderberg Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar, Matlagning och kokböcker Antal sidor: 144 Mått: 176 x 247 x 16 mm Vikt: 495 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178873203 (2022-01-18); E-bok, epub3, 9789178873227 (2022-01-18); E-bok, pdf, 9789178873210 (2022-01-18); Danskt band, 9789178877218 (2024-09-02)

Fler böcker av författaren

Thai på 30 minuter

Fotograf: Ulrika Ekblom
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2022-01-18
Recensionsdag: 2022-01-18

Mediakontakt: Josefina Karlström

Thailand är ju känt för sin fantastiska mat, men är den inte krånglig att laga själv? Svaret är: Nej, inte alls! Det går fort, det är enkelt, och resultatet blir underbart gott. Wichudaporn Chaiyasaeng ger i sin andra kokbok nycklarna till hur du snabbt lagar till din egen thaimat utan krångel. Det enda du behöver göra är att köpa några extra ingredienser från den asiatiska hyllan i matbutiken, sen är du redo att sätta igång. Thai på 30 minuter innehåller recept både till vardagsmiddagen, helgens bjudmiddag och en massa smårätter som är goda att servera antingen många tillsammans som en bufféhuvudrätt, eller som tillbehör.

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2022-01-18 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulrika Ekblom Formgivare: Li Söderberg Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar, Matlagning och kokböcker Antal sidor: 144 Mått: 176 x 247 x 16 mm Vikt: 495 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178873203 (2022-01-18); E-bok, epub3, 9789178873227 (2022-01-18); E-bok, pdf, 9789178873210 (2022-01-18); Danskt band, 9789178877218 (2024-09-02)

Fler böcker av författaren