Sallader med smak

Författare: Ylva Bergqvist
Illustratör: Erica Jacobson
Fotograf: Matilda Lindeblad
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2023-04-11
Recensionsdag: 2023-04-11

Mediakontakt: Clara Lundström

En välgjord sallad är den perfekta måltiden. Smakrik och mättande. Näringsrik och stärkande.

Här hittar du 60 vegetariska och icke-vegetariska recept för alla tillfällen: matiga sallader och bowls, sallader med grillat och sallader som tillbehör eller dessert. Men hur skapar man den där riktigt goda salladen, den som inte bara ger vitaminer och fibrer utan också är en underbar blandning av smak, konsistens, krispighet och fräschör?

Sallader har sin egen anatomi med olika byggstenar. Hur ska man tänka när man sätter samman dem? Och vilken dressing blir kronan på verket?

I Ylva Bergqvists matlagning finns smaker från hela världen och hon är en mästare på att få enkla rätter att nå nya höjder.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-04-11 Genre: Livsstil, hobby och fritid Illustratör: Erica Jacobson Fotograf: Matilda Lindeblad Originalutgåvans utgivningsår: 2023 Formgivare: Erica Jacobson, Daniela Juvall Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 176 Mått: 225 x 290 x 23 mm Vikt: 953 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178874675 (2023-04-11); E-bok, epub3, 9789178874699 (2023-04-11); E-bok, pdf, 9789178874682 (2023-04-11)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Sallader med smak

Författare: Ylva Bergqvist
Illustratör: Erica Jacobson
Fotograf: Matilda Lindeblad
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2023-04-11
Recensionsdag: 2023-04-11

Mediakontakt: Clara Lundström

En välgjord sallad är den perfekta måltiden. Smakrik och mättande. Näringsrik och stärkande.

Här hittar du 60 vegetariska och icke-vegetariska recept för alla tillfällen: matiga sallader och bowls, sallader med grillat och sallader som tillbehör eller dessert. Men hur skapar man den där riktigt goda salladen, den som inte bara ger vitaminer och fibrer utan också är en underbar blandning av smak, konsistens, krispighet och fräschör?

Sallader har sin egen anatomi med olika byggstenar. Hur ska man tänka när man sätter samman dem? Och vilken dressing blir kronan på verket?

I Ylva Bergqvists matlagning finns smaker från hela världen och hon är en mästare på att få enkla rätter att nå nya höjder.

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-04-11 Genre: Livsstil, hobby och fritid Illustratör: Erica Jacobson Fotograf: Matilda Lindeblad Originalutgåvans utgivningsår: 2023 Formgivare: Erica Jacobson, Daniela Juvall Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 176 Mått: 225 x 290 x 23 mm Vikt: 953 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178874675 (2023-04-11); E-bok, epub3, 9789178874699 (2023-04-11); E-bok, pdf, 9789178874682 (2023-04-11)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken