À table med Tess

Vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Författare: Tess Medina
Fotograf: Eva Hildén
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2024-04-18
Recensionsdag: 2024-04-18

Mediakontakt: Ida Lindgren

Följ med Tess Medina till städerna hon älskar: Los Angeles, Stockholm och Paris. Här har hon levt och funnit den matglädje som hon nu delar med sig av i À table med Tess. Från barndomens tuna melt i LA, till stekt strömming i ett frostigt Stockholm. Sedan går resan till Paris, där Tess som 20-åring njuter av stora mängder löksoppa, ost och rödvin – och på köpet lär sig förhandla med barska grönsakshandlare. Tess älskar att öppna kylen och se vad hon har hemma, improvisera ihop något riktigt gott och bjuda hem vännerna.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2024-04-18 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Eva Hildén Formgivare: Pernilla Qvist Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar Antal sidor: 112 Mått: 203 x 270 x 16 mm Vikt: 558 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178876457 (2024-04-18)

Nyheter om boken

À table med Tess

Vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Författare: Tess Medina
Fotograf: Eva Hildén
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2024-04-18
Recensionsdag: 2024-04-18

Mediakontakt: Ida Lindgren

Följ med Tess Medina till städerna hon älskar: Los Angeles, Stockholm och Paris. Här har hon levt och funnit den matglädje som hon nu delar med sig av i À table med Tess. Från barndomens tuna melt i LA, till stekt strömming i ett frostigt Stockholm. Sedan går resan till Paris, där Tess som 20-åring njuter av stora mängder löksoppa, ost och rödvin – och på köpet lär sig förhandla med barska grönsakshandlare. Tess älskar att öppna kylen och se vad hon har hemma, improvisera ihop något riktigt gott och bjuda hem vännerna.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2024-04-18 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Eva Hildén Formgivare: Pernilla Qvist Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar Antal sidor: 112 Mått: 203 x 270 x 16 mm Vikt: 558 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178876457 (2024-04-18)

Nyheter om boken