Laga & baka glutenfritt
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2026-01-08
Recensionsdag: 2026-01-08
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Glutenfritt – enkelt, gott och fullt av smak!
I ”Laga & baka glutenfritt” har Lina Wallentinson samlat sina bästa recept på vardagsrätter, plockmat, matbröd och sötsaker. Med naturligt glutenfria råvaror som bönor, linser och grönsaker blir det lätt att laga mat som både mättar och inspirerar, varje dag i veckan.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2026-01-08 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Omslagsformgivare: Li Söderberg Thema-kod: Mat och dryck Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789178878079 (2026-01-08)


/https%3A%2F%2Fwww.bonnierforlagen.se%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F6%2F2023%2F02%2FBonnier-Fakta-logo-vit.png)