Middag hela veckan
Recept från vardag till helgBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2026-01-08
Recensionsdag: 2026-01-08
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Veckomenyer för hela familjen!
Att planera middagar behöver inte vara krångligt, det kan till och med bli veckans höjdpunkt. "I Middag hela veckan" har Jenny Warsén samlat sina mest omtyckta recept på vardagsfavoriter för hela familjen: snabblagade fiskrätter, krispig kyckling, lätta kötträtter och enkla vegetariska middagar. Rätter som gör succé även hos de mest kräsna vid bordet. De färdiga veckomenyerna gör planeringen enkel, det är bara att handla, laga och njuta.
Här finns inspiration för alla dagar, från måndag till söndag. "Middag hela veckan" är den perfekta boken för dig som vill ha god, lättlagad och varierad mat på bordet – varje dag.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2026-01-08 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulrika Pousette Omslagsformgivare: Lisa Kullberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 96 Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789178878086 (2026-01-08)


/https%3A%2F%2Fwww.bonnierforlagen.se%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F6%2F2023%2F02%2FBonnier-Fakta-logo-vit.png)