Maria Fredin Skoog

Maria Fredin Skoog är frilansjournalist med inriktning på mat- och resereportage. Hon undervisar också både unga och äldre i matlagning, hemkunskap och näringslära. Hon utvecklade tidigt ett intresse för matlagning. Har lärt sig av sin farmor att laga husmanskost och festmat och av sin mamma att experimentera i köket. Hon är förtjust i italiensk mat och finner flera likheter mellan den och stenåldersmaten. Den första kokbok som Maria ägde var Carl Butlers Kokbok (en klassiker från Forum som kom 1974!). Hon lagade samtliga rätter och tyckte att allt var gott utom böcklingmoussen.
   Stenåldersmat för moderna människor kom ut 2005 liksom Nötter

Utgivning

Maria Fredin Skoog

Maria Fredin Skoog

Maria Fredin Skoog är frilansjournalist med inriktning på mat- och resereportage. Hon undervisar också både unga och äldre i matlagning, hemkunskap och näringslära. Hon utvecklade tidigt ett intresse för matlagning. Har lärt sig av sin farmor att laga husmanskost och festmat och av sin mamma att experimentera i köket. Hon är förtjust i italiensk mat och finner flera likheter mellan den och stenåldersmaten. Den första kokbok som Maria ägde var Carl Butlers Kokbok (en klassiker från Forum som kom 1974!). Hon lagade samtliga rätter och tyckte att allt var gott utom böcklingmoussen.
   Stenåldersmat för moderna människor kom ut 2005 liksom Nötter

Utgivning