Fran Warde

Fran Warde är utbildad kock och har arbetat på restauranger runt om i världen, från Stora barriärrevet i Australien till de schweiziska alperna. I England drev hon en framgångsrik restaurang och cateringfirma och startade sedan en egen kockskola. Hon har varit matredaktör i tidskriften Red i mer än två år och hennes recept förekommer ofta i Waitrose Food Illustrated och BBC Good Food. Fran har skrivit flera kokböcker och hennes filosofi kring mat är "att ge folk självförtroende nog att laga mat och skratta hemma i köket".

Utgivning

Fran Warde

Fran Warde är utbildad kock och har arbetat på restauranger runt om i världen, från Stora barriärrevet i Australien till de schweiziska alperna. I England drev hon en framgångsrik restaurang och cateringfirma och startade sedan en egen kockskola. Hon har varit matredaktör i tidskriften Red i mer än två år och hennes recept förekommer ofta i Waitrose Food Illustrated och BBC Good Food. Fran har skrivit flera kokböcker och hennes filosofi kring mat är "att ge folk självförtroende nog att laga mat och skratta hemma i köket".