Charlotta Malhotra

Charlotta Malhotra är född 1970 och uppvuxen i Lund. Barndomen präglades av skånsk husmanskost och spettekakan åkte ofta fram på matsalsbordet. Här firades också Mårten Gås på sedvanligt sätt. Charlotta flyttade till Stockholm 1990 och utbildade sig till copywriter/skribent med många uppdrag där maten står i fokus. Med en make som är halvindier lagas det gärna aloo, channa och dal (potatis, kikärtor och linser) och de många barnen i familjen är en god anledning till att det bakas och slickas skålar flera gånger i veckan i huset på Ekerö.

Utgivning

Charlotta Malhotra

Charlotta Malhotra

Charlotta Malhotra är född 1970 och uppvuxen i Lund. Barndomen präglades av skånsk husmanskost och spettekakan åkte ofta fram på matsalsbordet. Här firades också Mårten Gås på sedvanligt sätt. Charlotta flyttade till Stockholm 1990 och utbildade sig till copywriter/skribent med många uppdrag där maten står i fokus. Med en make som är halvindier lagas det gärna aloo, channa och dal (potatis, kikärtor och linser) och de många barnen i familjen är en god anledning till att det bakas och slickas skålar flera gånger i veckan i huset på Ekerö.