Niklas Ekstedt

Niklas Ekstedt är uppvuxen i Åre där han gick på restauranggymnasium. Därefter praktiserade han hos Charlie Trotter i Chicago och arbetade hos Alain Ducasse i Paris och hos Pierre André i Köpenhamn. När han var 21 flyttade han hem till Sverige och öppnade egen restaurang i Helsingborg. Endast ett år senare utsågs den till årets bästa affärskrog av tidningen Dagens Industri. Han har också drivit restauranger i Viken och i Torekov i Skåne. Niklas är i dag 29 år och krögare på Restaurang 1900 i Stockholm.

 

Utgivning

Niklas Ekstedt

Niklas Ekstedt

Niklas Ekstedt är uppvuxen i Åre där han gick på restauranggymnasium. Därefter praktiserade han hos Charlie Trotter i Chicago och arbetade hos Alain Ducasse i Paris och hos Pierre André i Köpenhamn. När han var 21 flyttade han hem till Sverige och öppnade egen restaurang i Helsingborg. Endast ett år senare utsågs den till årets bästa affärskrog av tidningen Dagens Industri. Han har också drivit restauranger i Viken och i Torekov i Skåne. Niklas är i dag 29 år och krögare på Restaurang 1900 i Stockholm.