Niclas Wahlström

Niclas Wahlström är fil. kand. i Restaurang- och måltidskunskap. Han har arbetat som köksmästare på anrika Den Gyldene Freden i Stockholm och föreläser och gästspelar på restauranger runt om i världen. Åren 2009 och 2010 ansvarade Niclas för Nobelmiddagen på Stadshuset och deltog i H.M. Konungens officiella 60-årsmiddag på Stockholms Slott och de officiella middagarna i Bryssel under Sveriges ordförandeskap i EU 2009. Han har undervisat vid Restaurang- och Hotellhögskolan i Grythyttan och är numera gastronomisk ledare vid nyöppnade Saluhallen Slakteriet i Västerås. Tillsammans med Gert Klötzke har han skrivit kokboken Smörgåsbord.

Utgivning

Niclas Wahlström Foto: Per Erik Berglund

Niclas Wahlström

Niclas Wahlström är fil. kand. i Restaurang- och måltidskunskap. Han har arbetat som köksmästare på anrika Den Gyldene Freden i Stockholm och föreläser och gästspelar på restauranger runt om i världen. Åren 2009 och 2010 ansvarade Niclas för Nobelmiddagen på Stadshuset och deltog i H.M. Konungens officiella 60-årsmiddag på Stockholms Slott och de officiella middagarna i Bryssel under Sveriges ordförandeskap i EU 2009. Han har undervisat vid Restaurang- och Hotellhögskolan i Grythyttan och är numera gastronomisk ledare vid nyöppnade Saluhallen Slakteriet i Västerås. Tillsammans med Gert Klötzke har han skrivit kokboken Smörgåsbord.

Utgivning