Maximillian Lundin

Maximillian Lundin är kock, konsult och föreläsare med inriktning på ekologisk och hållbar produktion och konsumtion. Han medverkar regelbundet som vegankock i Gokväll (SVT) och driver Stockholms första renodlat ekologiska och veganska restaurang. Han har skrivit tre böcker tidigare: Årstidernas kokbok (Norstedts 2012), Jordens bästa käk (Ordfront 2011, tillsammans med Lotta Lundgren och Isak Wiig) och Gårdarnas mat (Norstedts 2008).

Utgivning

Maximillian Lundin

Maximillian Lundin

Maximillian Lundin är kock, konsult och föreläsare med inriktning på ekologisk och hållbar produktion och konsumtion. Han medverkar regelbundet som vegankock i Gokväll (SVT) och driver Stockholms första renodlat ekologiska och veganska restaurang. Han har skrivit tre böcker tidigare: Årstidernas kokbok (Norstedts 2012), Jordens bästa käk (Ordfront 2011, tillsammans med Lotta Lundgren och Isak Wiig) och Gårdarnas mat (Norstedts 2008).

Utgivning