Jan Holmström

Jan Holmström är en av personerna bakom Allt om Mat:s uppmärksammade satsning på vininformation och har varit medlem av dess vinprovarpanel sedan 1986. Han var tidningens chefredaktör 1986-1989.

Han provar mellan 2 000 och 4 000 viner per år och har också regelbundet skördat och hjälpt till vid tillverkningen av vin på Chateau Tour Haut-Caussan i Médoc sedan 1980. Jan Holmström är idag chefredaktör för InternetGuiden.

Utgivning

Jan Holmström

Jan Holmström är en av personerna bakom Allt om Mat:s uppmärksammade satsning på vininformation och har varit medlem av dess vinprovarpanel sedan 1986. Han var tidningens chefredaktör 1986-1989.

Han provar mellan 2 000 och 4 000 viner per år och har också regelbundet skördat och hjälpt till vid tillverkningen av vin på Chateau Tour Haut-Caussan i Médoc sedan 1980. Jan Holmström är idag chefredaktör för InternetGuiden.