Bonnier Fakta, 2018-09-03

Foto: Daniel Sahlberg

Bonnier Fakta ger ut ny bok av Zlatan Ibrahimović

Jag är fotboll får du en unik inblick i Zlatan Ibrahimovićs fotbollskarriär från 1999–2018. Boken är skriven av Mats Olsson och Zlatan Ibrahimović och kommer ut den 8 november.

I den storsäljande biografin Jag är Zlatan som utkom 2011 fick vi följa Zlatans väg från Rosengård till att bli en av världens största fotbollsstjärnor. I Jag är fotboll får vi veta allt om hans fotbollskarriär, från de tidiga åren i Malmö FF till i dag. Texterna i boken är skrivna tillsammans med Mats Olsson som under de senaste två åren träffat Zlatan vid flera tillfällen för att prata om hans fotbollskarriär. Mats Olsson har intervjuat tränare, spelare, agenter och vänner som varit med under resan. Vi får en nyanserad bild av Sveriges främsta fotbollsstjärna genom tiderna. Hur det är att gå från underdog till superstjärna, hur det gick till när han lämnade Milan för Paris SG och hur han tog sig an knäskadan i Manchester United.

Jag är fotboll är en bilddriven berättelse om Sveriges största fotbollsstjärna genom tiderna. Boken innehåller även samlad statistik från åren 1999–2018.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Karin Wahlén
Karin.wahlen@kultpr.se
+46 768 96 22 54