Bonnier Fakta, 2022-01-26

Rösta fram årets bästa ljudbok

Depphjärnan av Anders Hansen är en av de nominerade till  Storytel Awards årets bästa ljudbok i kategorin fakta. De nominerade titlarna är framtagna av Storytel baserat på vilka titlar som har fått flest lyssningar och bäst lyssnarbetyg under perioden 1 jan 2021 – 31 dec 2021.

Det är möjligt att rösta på de nominerade titlarna perioden 26 januari – 9 februari. De tre titlar som får flest lyssnarröster går vidare till en jury som därefter utser en vinnare per kategori. Priset delas ut i slutet av mars och delas mellan inläsare och författare.

Rösta på Anders Hansen och Depphjärnan här

Om boken

Det är lätt att tro att man har en trasig hjärna när man mår psykiskt dåligt, men ångest och depressioner är naturliga tillstånd och kvarlevor från urminnes tider då vi riskerade att dö av svält och infektioner. Vi är inte gjorda för att jämt vara glada och lyckliga – om så vore hade våra förfäder inte överlevt särskilt länge. Anders Hansen visar här hur vårt mående fungerar och ingjuter samtidigt hopp om att vi visst kan må bra i dagens uppskruvade och uppkopplade samhälle. För att lyckas behöver vi ta bättre hand om vår hjärna – och vår kropp – och kanske också sluta att ständigt jaga efter lyckan.