Bonnier Fakta, 2021-02-16

Foto: Lisa Höök

Säker stil-duon aktuell med ny bok

Stilduon Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret är tillbaka med en ny stilguide, Säker stil  – Utmana din garderob, där de utmanar och hjälper läsaren att navigera i sin egen garderob, återupptäcka bortglömda favoriter och öka sitt klädsjälvförtroende.

Säker stil –  Utmana din garderob är lösningen för alla med en överfylld garderob och noll klädinspiration. Lär dig styla plaggen på nya sätt och låt några ikoniska nyckelplagg låsa upp garderoben. Boken handlar också om att våga utveckla din stil för att landa i en genomtänkt garderob som funkar i livets alla lägen. Ebba och Emilia bjuder på konkreta utmaningar som 10 x 10-utmaningen, organiseringstestet, färg hela veckan eller bytesutmaningen, och ger konkreta tips och råd som både inspirerar och guidar i garderobsdjungeln, vare sig det gäller en trött tisdagsmorgon eller en glammig festkväll. Boken utkommer den 18 februari.

Emilia de Poret:

– Det här är en inspirerande handbok fylld med konkreta utmaningar som förnyar din garderob. Utveckla din stil, bygg ditt klädsjälvförtroende, lär dig styla plaggen på nya sätt och gör smartare, mer medvetna val. Din stilresa börjar idag! #SäkerStilChallenge.

2015 utkom Ebba och Emilia med Säker Stil – guiden till den perfekta garderoben. I boken får du lära dig hur du undviker felköp, shoppar smartare och att investera i plaggen som varar – både när det gäller trend och god kvalitet. Deras andra bok Säker Stil – 101 stiltips utkom 2017 och lär dig allt om de små detaljerna som kan lyfta en hel look.

Foto: Lisa Höök

Journalisten, programledaren och författaren Ebba Kleberg von Sydow har en trogen och engagerad läsekrets. Ebba har bevakat mode, livsstil och trender för bland annat TV4, SVT, Sveriges Radio, Expressen och Veckorevyn samt driver Säker stil-podden tillsammans med Emilia. Hon har tidigare utkommit med nio böcker, varav tre kokböcker med sin syster Amy von Sydow.

Trendexperten Emilia de Poret har ett ben i modebranschen och det andra i musikvärlden. Med en bakgrund som sångerska och artist upptäckte hon tidigt modets magiska värld. Idag rapporterar hon om trender, stil och mode i TV4, radio och modemagasin. Nyligen klev hon även in i rollen som Klarnas nya Fashion Director.

För mer information kontakta:

Clara Lundström • Mediekontakt/Projektledare • clara.lundstrom@bonnierforlagen.se