Till grillat

Såser, marinader, sallader och lite sött
Författare: Lisa Lemke
Fotograf: Åsa Dahlgren
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2011-04-19
Recensionsdag: 2011-05-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Från fördrink till dessert – dags att låta tillbehören spela huvudrollen!Äntligen har våren kommit. Solen värmer, gräset är grönt och himlen blå. Allt känns liksom möjligt och lätt. Fram med grillen och på med ... på med ... samma gamla trötta marinerade fläskkarré.
Gott? Jovisst, men det saknas det där lilla extra, det där nya med smaker som kan lyfta allt som ligger på grillen till nya höjder. För när det kommer till grillning är tillbehören minst lika viktiga som vad vi faktiskt lägger på grillen. Inga problem. Allt som behövs är Till grillat och lite ingredienser.
Men att bjuda på grillmiddag kan också upplevas som stressigt. Hur ska man tajma allt, så att glöden blir perfekt och tillbehören färdiga samtidigt med det grillade? Och efterrätten, då?
Återigen – inga problem. Allt som behövs är Till grillat och lite planering. Som att ha färdiga tilltugg redo för att stilla den värsta hungern. Såser som är förberedda, kyckling som är marinerad. Salladen som väntar i kylen och potatisen som du blixtsnabbt svänger ihop utan att ens behöva tänka. Och sist men inte minst – sorbeten som står färdig och väntar i frysen. Med andra ord maträtter som nästan sköter sig själva, så att du kan ägna dig åt viktigare saker. Som att umgås med gästerna, övervaka glöden och smutta på en blåbärsmojito.
Här finns inspirationen, recepten och råden du behöver för oförglömliga grillkvällar. Kvällar som du kommer att minnas långt in i höstens rusk och vinterns kyla.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2011-05-10 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Åsa Dahlgren Formgivare: Kai Ristilä Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar Antal sidor: 128 Mått: 201 x 268 x 17 mm Vikt: 677 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174241600 (2011-04-19)

Fler böcker av författaren

Till grillat

Såser, marinader, sallader och lite sött
Författare: Lisa Lemke
Fotograf: Åsa Dahlgren
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2011-04-19
Recensionsdag: 2011-05-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Från fördrink till dessert – dags att låta tillbehören spela huvudrollen!Äntligen har våren kommit. Solen värmer, gräset är grönt och himlen blå. Allt känns liksom möjligt och lätt. Fram med grillen och på med ... på med ... samma gamla trötta marinerade fläskkarré.
Gott? Jovisst, men det saknas det där lilla extra, det där nya med smaker som kan lyfta allt som ligger på grillen till nya höjder. För när det kommer till grillning är tillbehören minst lika viktiga som vad vi faktiskt lägger på grillen. Inga problem. Allt som behövs är Till grillat och lite ingredienser.
Men att bjuda på grillmiddag kan också upplevas som stressigt. Hur ska man tajma allt, så att glöden blir perfekt och tillbehören färdiga samtidigt med det grillade? Och efterrätten, då?
Återigen – inga problem. Allt som behövs är Till grillat och lite planering. Som att ha färdiga tilltugg redo för att stilla den värsta hungern. Såser som är förberedda, kyckling som är marinerad. Salladen som väntar i kylen och potatisen som du blixtsnabbt svänger ihop utan att ens behöva tänka. Och sist men inte minst – sorbeten som står färdig och väntar i frysen. Med andra ord maträtter som nästan sköter sig själva, så att du kan ägna dig åt viktigare saker. Som att umgås med gästerna, övervaka glöden och smutta på en blåbärsmojito.
Här finns inspirationen, recepten och råden du behöver för oförglömliga grillkvällar. Kvällar som du kommer att minnas långt in i höstens rusk och vinterns kyla.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2011-05-10 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Åsa Dahlgren Formgivare: Kai Ristilä Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar Antal sidor: 128 Mått: 201 x 268 x 17 mm Vikt: 677 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174241600 (2011-04-19)

Fler böcker av författaren