Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour

Ulrika Nyström
Köp boken

Utgivningsdag: 2002-05-14
Recensionsdag: 2002-05-14

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails!     Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda ”en god drink”, men som stannar vid tanken.     Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken.     Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2002-05-14 Genre: Mat & dryck Formgivare: Camilla Blom Polfeldt Omslagsformgivare: Camilla Blom Polfeldt Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 120 Mått: 206 x 219 x 13 mm Vikt: 498 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789175884363 (2002-05-14)

Fler böcker av författaren

Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour

Ulrika Nyström
Köp boken

Utgivningsdag: 2002-05-14
Recensionsdag: 2002-05-14

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails!     Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda ”en god drink”, men som stannar vid tanken.     Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken.     Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2002-05-14 Genre: Mat & dryck Formgivare: Camilla Blom Polfeldt Omslagsformgivare: Camilla Blom Polfeldt Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 120 Mått: 206 x 219 x 13 mm Vikt: 498 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789175884363 (2002-05-14)

Fler böcker av författaren