Ulrika Nyström

Ulrika Nyström om sig själv: Dricker helst på arbetstid, före lunch. Men bara sex drinkar åt gången. Är matreporter sedan 1995 och skriver om drinkar i Dagens Nyheter, Bon Appétit och nättidningen Tasteline.com. Tycker att spritens stickiga alkoholsmak är en undervärderad krydda. Favoritdrinken är Margarita, den svala tequiladrinken som förvandlar rå alkoholsmak, citron och salt till ett äventyr. Är även svag för Catharina Perssons efterrättsdrinkar som blandas i baren på Grand Hôtel i Stockholm.

Utgivning

Ulrika Nyström

Ulrika Nyström om sig själv: Dricker helst på arbetstid, före lunch. Men bara sex drinkar åt gången. Är matreporter sedan 1995 och skriver om drinkar i Dagens Nyheter, Bon Appétit och nättidningen Tasteline.com. Tycker att spritens stickiga alkoholsmak är en undervärderad krydda. Favoritdrinken är Margarita, den svala tequiladrinken som förvandlar rå alkoholsmak, citron och salt till ett äventyr. Är även svag för Catharina Perssons efterrättsdrinkar som blandas i baren på Grand Hôtel i Stockholm.