Efterrätter, tårtor och godsaker

Jan Hedh
Köp boken

Utgivningsdag: 2007-09-25
Recensionsdag: 2007-09-25

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Illustratör: Hanna Werning

Jan Hedh, internationellt känd konditormästare och chokladexpert, har samlat erfarenheter om desserter i trettio år. I Efterrätter, tårtor och godsaker delar han generöst med sig av sitt kunnande. Här hittar man klassiker som chokladmousse och marängsuisse, traditionellt svenska desserter som äppelpaj och saftkräm tillsammans med internationella godsaker som tiramisu och clafoutis. Allt provlagat och noga testat för att göra det lätt för alla – både erfarna och nybörjare – att lyckas i köket.

Efterrätter är ett utdrag ur Bonniers Kokbok, som blivit en stor succé och fått ett flertal utmärkelser. Den blev utsedd till årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademien, och till bästa grundkokbok i Svenska Dagbladet 2005 med motiveringen: "Här finns precis ALLT man behöver veta... fräscht, modernt och sakkunnigt."

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2007-09-25 Genre: Mat & dryck Illustratör: Hanna Werning Fotograf: Jan Bengtsson Formgivare: Catharina Ekström Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 148 Mått: 178 x 201 x 15 mm Vikt: 392 g Format (utgivningsdatum): Flexband, 9789100115425 (2007-09-25)

Efterrätter, tårtor och godsaker

Jan Hedh
Köp boken

Utgivningsdag: 2007-09-25
Recensionsdag: 2007-09-25

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Illustratör: Hanna Werning

Jan Hedh, internationellt känd konditormästare och chokladexpert, har samlat erfarenheter om desserter i trettio år. I Efterrätter, tårtor och godsaker delar han generöst med sig av sitt kunnande. Här hittar man klassiker som chokladmousse och marängsuisse, traditionellt svenska desserter som äppelpaj och saftkräm tillsammans med internationella godsaker som tiramisu och clafoutis. Allt provlagat och noga testat för att göra det lätt för alla – både erfarna och nybörjare – att lyckas i köket.

Efterrätter är ett utdrag ur Bonniers Kokbok, som blivit en stor succé och fått ett flertal utmärkelser. Den blev utsedd till årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademien, och till bästa grundkokbok i Svenska Dagbladet 2005 med motiveringen: "Här finns precis ALLT man behöver veta... fräscht, modernt och sakkunnigt."

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2007-09-25 Genre: Mat & dryck Illustratör: Hanna Werning Fotograf: Jan Bengtsson Formgivare: Catharina Ekström Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 148 Mått: 178 x 201 x 15 mm Vikt: 392 g Format (utgivningsdatum): Flexband, 9789100115425 (2007-09-25)