Schücks honungsmat

Cathrine Schück
Köp boken

Utgivningsdag: 2002-10-01
Recensionsdag: 2002-10-01

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Gör som Nalle Puh och ät honung varje dag.     Att honung är gott vet alla, men hur många känner till att honung dessutom är nyttigt? Honung har kraftigt antiseptiska egenskaper och är effektiv vid förkylning och halsont.    Det är också bevisat att honung är välgörande vid flera typer av magbesvär, från "turistmage" till magsår.     Eftersom honungen förlorar sina "magiska" krafter när den upphettas är det oftast bäst att tillsätta den mot slutet av tillagningen av en rätt. I den här boken finns omkring sextio recept: sallader, soppor, rätter med fisk och kött, såser, bröd och efterrätter.     Ur menyn: Sallad med valnötter och honungsdressing, rotfruktssoppa med chili och honung, ugnsbakad hällefilé med örter och honung, marinerad böckling med honung och senap, honungskyckling med vitlök och svarta oliver, dillkyckling, varm getost med citrushonung, vridna honungsbröd, honungsglass med pinjebräck och kladdig kaka med choklad och honung.     Och Cathrine Schücks egen favorit: saltgurka, crème fraiche och honung. Oslagbart som drinktilltugg eller förrätt.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2002-10-01 Genre: Mat & dryck Fotograf: Albert Håkansson Formgivare: Lotta Stjernholm Dolling Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 205 x 220 x 14 mm Vikt: 547 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789175884561 (2002-10-01)

Fler böcker av författaren

Schücks honungsmat

Cathrine Schück
Köp boken

Utgivningsdag: 2002-10-01
Recensionsdag: 2002-10-01

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Gör som Nalle Puh och ät honung varje dag.     Att honung är gott vet alla, men hur många känner till att honung dessutom är nyttigt? Honung har kraftigt antiseptiska egenskaper och är effektiv vid förkylning och halsont.    Det är också bevisat att honung är välgörande vid flera typer av magbesvär, från "turistmage" till magsår.     Eftersom honungen förlorar sina "magiska" krafter när den upphettas är det oftast bäst att tillsätta den mot slutet av tillagningen av en rätt. I den här boken finns omkring sextio recept: sallader, soppor, rätter med fisk och kött, såser, bröd och efterrätter.     Ur menyn: Sallad med valnötter och honungsdressing, rotfruktssoppa med chili och honung, ugnsbakad hällefilé med örter och honung, marinerad böckling med honung och senap, honungskyckling med vitlök och svarta oliver, dillkyckling, varm getost med citrushonung, vridna honungsbröd, honungsglass med pinjebräck och kladdig kaka med choklad och honung.     Och Cathrine Schücks egen favorit: saltgurka, crème fraiche och honung. Oslagbart som drinktilltugg eller förrätt.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2002-10-01 Genre: Mat & dryck Fotograf: Albert Håkansson Formgivare: Lotta Stjernholm Dolling Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 205 x 220 x 14 mm Vikt: 547 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789175884561 (2002-10-01)

Fler böcker av författaren