Ät dig yngre

60 recept som bromsar tiden Cathrine Schück
Köp boken

Utgivningsdag: 2009-03-31
Recensionsdag: 2009-03-31

Mediakontakt: Isabella Falkowska

Cathrine Schücks magiska recept
Går det att påverka åldrandet? Ja! Cathrine Schück berättar hur man gör och bjuder på 60 härliga, färgsprakande recept som faktiskt bromsar tiden och gör oss yngre. De är späckade med antioxidanter, bra fett, protein, fibrer, vitaminer – och är uppdelade i Före maten, Sallad och soppor, Vegorätter och omelett, Varmrätter, Desserter och smoothies.
Här är några exempel:Raw food-kex och kräm på solroskärnorSallad på belugalinser, nötter, granatäpple, päron och ädelostKnallgrön soppa på ärter, broccoli, pesto och basilikaHampafröpanerad kyckling och sallad på grapefrukt och quinoaGrillad lax med smörfräst pak choi och tranbärUgnsbakade endiver med parmesan, vitkål, bacon och bönorGlass på blåbär och mango
Och så några specialrecept: Antirynksallad, Glansigt-hår-direkt-middag, Piggelingryta …
Det handlar förstås också om att bryta gamla vanor och ta till sig ny kunskap. Cathrine förklarar vad vi mår bra av, vad vi ska undvika eller dra ner på och uppmanar: Ät dig ung! Tänk dig ung! Motionera dig ung! Skratta dig ung! Älska dig ung! Meditera dig ung! Medicinera dig ung – när det behövs! Gå till doktorn – när det behövs! Våga säga ja – och nej!
Mer ur innehållet:Vem vill du vara?De 20 bästa superråvarornaBli hormonsmart!Hur ska jag äta? Vad ska jag äta? När ska jag äta?… och hur mycket

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2009-03-31 Genre: Mat & dryck Fotograf: Martin Cederblad Formgivare: Emilie Crispin Ekström Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 144 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789173630153 (2009-03-31)

Fler böcker av författaren

Ät dig yngre

60 recept som bromsar tiden Cathrine Schück
Köp boken

Utgivningsdag: 2009-03-31
Recensionsdag: 2009-03-31

Mediakontakt: Isabella Falkowska

Cathrine Schücks magiska recept
Går det att påverka åldrandet? Ja! Cathrine Schück berättar hur man gör och bjuder på 60 härliga, färgsprakande recept som faktiskt bromsar tiden och gör oss yngre. De är späckade med antioxidanter, bra fett, protein, fibrer, vitaminer – och är uppdelade i Före maten, Sallad och soppor, Vegorätter och omelett, Varmrätter, Desserter och smoothies.
Här är några exempel:Raw food-kex och kräm på solroskärnorSallad på belugalinser, nötter, granatäpple, päron och ädelostKnallgrön soppa på ärter, broccoli, pesto och basilikaHampafröpanerad kyckling och sallad på grapefrukt och quinoaGrillad lax med smörfräst pak choi och tranbärUgnsbakade endiver med parmesan, vitkål, bacon och bönorGlass på blåbär och mango
Och så några specialrecept: Antirynksallad, Glansigt-hår-direkt-middag, Piggelingryta …
Det handlar förstås också om att bryta gamla vanor och ta till sig ny kunskap. Cathrine förklarar vad vi mår bra av, vad vi ska undvika eller dra ner på och uppmanar: Ät dig ung! Tänk dig ung! Motionera dig ung! Skratta dig ung! Älska dig ung! Meditera dig ung! Medicinera dig ung – när det behövs! Gå till doktorn – när det behövs! Våga säga ja – och nej!
Mer ur innehållet:Vem vill du vara?De 20 bästa superråvarornaBli hormonsmart!Hur ska jag äta? Vad ska jag äta? När ska jag äta?… och hur mycket

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2009-03-31 Genre: Mat & dryck Fotograf: Martin Cederblad Formgivare: Emilie Crispin Ekström Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 144 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789173630153 (2009-03-31)

Fler böcker av författaren