In och ut ur köket på 15 minuter

Författare: Anne Willan

Utgivningsdag: 1997-08-20
Recensionsdag: 1997-08-20

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Det här är den idealiska kokboken för dem som gärna lagar delikat mat men inte vill tillbringa för mycket tid i köket!Anne Willan presenterar omkring 80 av sina bästa recept. Grundidén med In och ut ur köket på 15 minuter är att maten sköter sig själv efter en kort men intensiv insats. Flera av rätterna är också helt klara att ställa på bordet efter en kvart!Recepten omfattar allt från förrätter till desserter. Boken avslutas med menyer som bara tar omkring en timme att sammanställa, råd om planering, serveringsförslag och massor av tips på hur man kan förenkla arbetet i köket. In och ut ur köket på 15 minuter är en inspirerande och aptitretande kokbok med utsökta och originella färgbilder.Anne Willan är välkänd som matlagningsexpert på båda sidor om Atlanten. Hon grundade den berömda franska kockskolan La Varenne 1975 och har författat en rad kokböcker samt skrivit artiklar om mat från hela världen.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 1997-08-20 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Anita Maurer Originalutgåvans titel: In and Out of the Kitchen in Fift. Formgivare: Paul Eklund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 210 x 266 x 18 mm Vikt: 689 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137110332 (1997-08-20)

Fler böcker av författaren

In och ut ur köket på 15 minuter

Författare: Anne Willan

Utgivningsdag: 1997-08-20
Recensionsdag: 1997-08-20

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Det här är den idealiska kokboken för dem som gärna lagar delikat mat men inte vill tillbringa för mycket tid i köket!Anne Willan presenterar omkring 80 av sina bästa recept. Grundidén med In och ut ur köket på 15 minuter är att maten sköter sig själv efter en kort men intensiv insats. Flera av rätterna är också helt klara att ställa på bordet efter en kvart!Recepten omfattar allt från förrätter till desserter. Boken avslutas med menyer som bara tar omkring en timme att sammanställa, råd om planering, serveringsförslag och massor av tips på hur man kan förenkla arbetet i köket. In och ut ur köket på 15 minuter är en inspirerande och aptitretande kokbok med utsökta och originella färgbilder.Anne Willan är välkänd som matlagningsexpert på båda sidor om Atlanten. Hon grundade den berömda franska kockskolan La Varenne 1975 och har författat en rad kokböcker samt skrivit artiklar om mat från hela världen.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 1997-08-20 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Anita Maurer Originalutgåvans titel: In and Out of the Kitchen in Fift. Formgivare: Paul Eklund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 210 x 266 x 18 mm Vikt: 689 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137110332 (1997-08-20)

Fler böcker av författaren