Kokkonsten

Tekniker, ingredienser och redskap för det internationella, klassiska köket Anne Willan
Köp boken

Utgivningsdag: 2008-06-10
Recensionsdag: 2008-06-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla..

Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.

Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2008-06-10 Genre: Mat & dryck Originalutgåvans titel: Complete Guide to Cookery Omslagsformgivare: Sofia Scheutz Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 526 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789185605538 (2008-06-10)

Boken ingår i serien BONNIER IMPACT

Fler böcker av författaren

Kokkonsten

Tekniker, ingredienser och redskap för det internationella, klassiska köket Anne Willan
Köp boken

Utgivningsdag: 2008-06-10
Recensionsdag: 2008-06-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla..

Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.

Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2008-06-10 Genre: Mat & dryck Originalutgåvans titel: Complete Guide to Cookery Omslagsformgivare: Sofia Scheutz Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 526 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789185605538 (2008-06-10)

Boken ingår i serien BONNIER IMPACT

Fler böcker av författaren