Thai och wok

55 fräscha och snabblagade recept från det asiatiska köket
Köp boken

Utgivningsdag: 2006-01-17
Recensionsdag: 2006-01-17

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

En prisvärd läckerbit till kokbok för den moderna vardagsmatlagningen!

Det asiatiska köket, inte minst det thailändska, är populärt världen över. En av anledningarna är säkert att det är ett kök som bygger på en delikat balans mellan många smakintryck. Här samsas sött och surt, starkt och milt, tuggmotstånd och tillbehör som smälter i munnen. De råvaror som krävs har dessutom blivit allt vanligare i de svenska matbutikerna; citrongräs, currypasta, ketjap manis, bambuskott, hoisinsås, tofu och limeblad är ingredienser som kommit för att stanna. I Thai och wok finns såväl kött-, fisk- och fågelrätter som vegetariska, kompletterat med tillbehör som pickles, såser och kryddblandningar.

Thai och wok ingår i en serie kokböcker, samtidigt utkommer Italienskt. Under 2006 utkommer i samma serie Grillaoch Medelhavsmat.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2006-01-17 Genre: Mat & dryck Översättare: Anita Sandberg Originalutgåvans titel: Thai + Wok Formgivare: Anna Markevärn Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 128 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789100107338 (2006-01-17)

Boken ingår i serien BONNIER IMPACT

Thai och wok

55 fräscha och snabblagade recept från det asiatiska köket
Köp boken

Utgivningsdag: 2006-01-17
Recensionsdag: 2006-01-17

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

En prisvärd läckerbit till kokbok för den moderna vardagsmatlagningen!

Det asiatiska köket, inte minst det thailändska, är populärt världen över. En av anledningarna är säkert att det är ett kök som bygger på en delikat balans mellan många smakintryck. Här samsas sött och surt, starkt och milt, tuggmotstånd och tillbehör som smälter i munnen. De råvaror som krävs har dessutom blivit allt vanligare i de svenska matbutikerna; citrongräs, currypasta, ketjap manis, bambuskott, hoisinsås, tofu och limeblad är ingredienser som kommit för att stanna. I Thai och wok finns såväl kött-, fisk- och fågelrätter som vegetariska, kompletterat med tillbehör som pickles, såser och kryddblandningar.

Thai och wok ingår i en serie kokböcker, samtidigt utkommer Italienskt. Under 2006 utkommer i samma serie Grillaoch Medelhavsmat.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2006-01-17 Genre: Mat & dryck Översättare: Anita Sandberg Originalutgåvans titel: Thai + Wok Formgivare: Anna Markevärn Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 128 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789100107338 (2006-01-17)

Boken ingår i serien BONNIER IMPACT