Kött

Från grill till gryta Paul Gayler
Köp boken

Utgivningsdag: 2007-04-17
Recensionsdag: 2007-04-17

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2007-04-17 Genre: Mat & dryck Översättare: Johan Janson, Veronica Gottfridson Originalutgåvans titel: Steak Originalutgåvans utgivningsår: 2010 Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 144 Mått: 214 x 239 x 17 mm Vikt: 712 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789185605057 (2007-04-17)

Boken ingår i serien BONNIER IMPACT

Fler böcker av författaren

Kött

Från grill till gryta Paul Gayler
Köp boken

Utgivningsdag: 2007-04-17
Recensionsdag: 2007-04-17

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2007-04-17 Genre: Mat & dryck Översättare: Johan Janson, Veronica Gottfridson Originalutgåvans titel: Steak Originalutgåvans utgivningsår: 2010 Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 144 Mått: 214 x 239 x 17 mm Vikt: 712 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789185605057 (2007-04-17)

Boken ingår i serien BONNIER IMPACT

Fler böcker av författaren