Snabbt i form med lågt GI

Helen Foster
Köp boken

Utgivningsdag: 2007-01-09
Recensionsdag: 2007-01-09

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Miljoner människor världen över har upptäckt de många fördelarna med att äta mat med lågt glykemiskt index – ökad energi, lång mättnadskänsla och inte minst – viktminskning.

 

Hälsospecialisten Helen Foster presenterar här hur du lättast hittar formen och går ner i vikt genom att kombinera rätt kost och motion. Hon ger dig även svar på frågorna om vad du bör äta och vad du bör låta bli samt ger dig en hel del verktyg för att inte bara gå ner i vikt, utan även stanna där.

 

I boken finns ett detaljerat 14-dagarsprogram med menyer, recept och övningar för att nå din drömvikt samt en enkel översiktskarta över vilken mat du bör äta för att behålla den. Kombinera detta med Helens råd om motivation och hur du låter mat med låg GI bli en del av vardagen och dit liv förändras för alltid.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2007-01-09 Genre: Mat & dryck Översättare: Catharina Andersson Formgivare: Sofia Scheutz Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 204 x 268 x 15 mm Vikt: 708 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789185605019 (2007-01-09)

Boken ingår i serien BONNIER IMPACT

Fler böcker av författaren

Snabbt i form med lågt GI

Helen Foster
Köp boken

Utgivningsdag: 2007-01-09
Recensionsdag: 2007-01-09

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Miljoner människor världen över har upptäckt de många fördelarna med att äta mat med lågt glykemiskt index – ökad energi, lång mättnadskänsla och inte minst – viktminskning.

 

Hälsospecialisten Helen Foster presenterar här hur du lättast hittar formen och går ner i vikt genom att kombinera rätt kost och motion. Hon ger dig även svar på frågorna om vad du bör äta och vad du bör låta bli samt ger dig en hel del verktyg för att inte bara gå ner i vikt, utan även stanna där.

 

I boken finns ett detaljerat 14-dagarsprogram med menyer, recept och övningar för att nå din drömvikt samt en enkel översiktskarta över vilken mat du bör äta för att behålla den. Kombinera detta med Helens råd om motivation och hur du låter mat med låg GI bli en del av vardagen och dit liv förändras för alltid.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2007-01-09 Genre: Mat & dryck Översättare: Catharina Andersson Formgivare: Sofia Scheutz Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 204 x 268 x 15 mm Vikt: 708 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789185605019 (2007-01-09)

Boken ingår i serien BONNIER IMPACT

Fler böcker av författaren