Tårtor & mjuka kakor

Författare: Linda Collister

Utgivningsdag: 2007-07-26
Recensionsdag: 2007-07-26

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

De är få och fasligt lätträknade, de som inte älskar tårtor. Alla vi andra, som älskar tårtor och mjuka kakor, är rörande överens om att hembakat smakar bäst.   Som  hemmakonditor får du njuta av de ljuvligaste dofter som sprider sig i köket när kakan står i ugnen, och dessutom sparar du många sköna slantar genom att baka själv. Så fram med bunkar och elvisp, för här delar bakningsexperten Linda Collister med sig av sina allra bästa recept.Lindas Tårtor görs av saftiga sockerkaksbottnar med makalöst goda fyllningar. Tårta med lönnsirap och pekannötter, ananastårta eller bananfudgetårta är bara några exempel på bakverk som kommer att förgylla din kaffestund.Mjuka kakor i hålform görs enligt allt-i-ett-metoden – superenkelt! Bland recepten finns mjuk pepparkaka i miniformat, klassisk mjuk kaka med pekannötter eller tranbärskaka.Garnerade kakor görs med enkla recept på kakbottnar. Du kommer att älska sommarkaka med citronsmak, kryddig kaka med äpple och valnötshonung och mockafudgekaka.Bland Andra sorters kakor kan du hitta till exempel mördegskaka med jordgubbar och kaka med hasselnötsmaräng. Pröva Lindas änglamoln – en himmelsk kaka.I avsnittet Topping och såser finns godsaker som crème chantilly, lemon curd, chokladkross och färsk hallonsylt.Bakning är ett av livets glädjeämnen så läs och använd dessa enkla recept. Njut av bakningen och njut av resultatet!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2007-07-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Mai Broddvall Originalutgåvans titel: Easy Cakes Originalutgåvans utgivningsår: 2004 Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 64 Mått: 200 x 198 x 11 mm Vikt: 374 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789185605118 (2007-07-26)

Boken ingår i serien BONNIER IMPACT

Tårtor & mjuka kakor

Författare: Linda Collister

Utgivningsdag: 2007-07-26
Recensionsdag: 2007-07-26

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

De är få och fasligt lätträknade, de som inte älskar tårtor. Alla vi andra, som älskar tårtor och mjuka kakor, är rörande överens om att hembakat smakar bäst.   Som  hemmakonditor får du njuta av de ljuvligaste dofter som sprider sig i köket när kakan står i ugnen, och dessutom sparar du många sköna slantar genom att baka själv. Så fram med bunkar och elvisp, för här delar bakningsexperten Linda Collister med sig av sina allra bästa recept.Lindas Tårtor görs av saftiga sockerkaksbottnar med makalöst goda fyllningar. Tårta med lönnsirap och pekannötter, ananastårta eller bananfudgetårta är bara några exempel på bakverk som kommer att förgylla din kaffestund.Mjuka kakor i hålform görs enligt allt-i-ett-metoden – superenkelt! Bland recepten finns mjuk pepparkaka i miniformat, klassisk mjuk kaka med pekannötter eller tranbärskaka.Garnerade kakor görs med enkla recept på kakbottnar. Du kommer att älska sommarkaka med citronsmak, kryddig kaka med äpple och valnötshonung och mockafudgekaka.Bland Andra sorters kakor kan du hitta till exempel mördegskaka med jordgubbar och kaka med hasselnötsmaräng. Pröva Lindas änglamoln – en himmelsk kaka.I avsnittet Topping och såser finns godsaker som crème chantilly, lemon curd, chokladkross och färsk hallonsylt.Bakning är ett av livets glädjeämnen så läs och använd dessa enkla recept. Njut av bakningen och njut av resultatet!

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2007-07-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Mai Broddvall Originalutgåvans titel: Easy Cakes Originalutgåvans utgivningsår: 2004 Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 64 Mått: 200 x 198 x 11 mm Vikt: 374 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789185605118 (2007-07-26)

Boken ingår i serien BONNIER IMPACT