Picknick

Lättlagad mat för härliga utflykter
Författare: Louise Pickford

Utgivningsdag: 2007-04-10
Recensionsdag: 2007-04-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Få saker slår väl känslan av att äta i ute i det fria? Vare sig du är på stranden, på en äng eller på en parkbänk med solen i ansiktet, ljumma vindar och trevligt sällskap maten blir aldrig godare än så här! Hemligheten bakom en mysig picknick är enkla rätter med bra råvaror och i den här boken har du alla recept du behöver kompletterat med en mängd tips och råd.

Sallader och vegetariskt passar perfekt på utflykten. Välj bland annat mellan den matiga Pastasalladen med pumpa, fetaost och olivdressing och den krämiga Roquefortpajen med valnötter, eller kanske små, frasiga Lökpajer med getost.

Bland recepten i Bröd och dip kan man hitta Rökt lax med wasabi-crème fraiche och härligt hembakat bröd, som till exempel Focaccia med körsbärstomater och pesto. Och missa inte de utsökta dipperna; pröva gärna Hummus eller Tomat- och ingefärssalsa.

Fyll kylväskan med välsmakande rätter av Kött och fågel. Här finns bland annat härligt doftande Asiatisk kryddkyckling och mustig Souvlaki med bulgursallad tillsammans med många andra rätter som passar att äta ute i friska luften.

En picknick är inte fullständig utan Sötsaker och drycker. Packa ner Mjuk pepparkaka med päron, Fudge brownies och Iskaffe med citron i picknickkorgen, och du får en perfekt sommarutflykt!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2007-04-10 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Maggie Andersson Originalutgåvans titel: Picnics Originalutgåvans utgivningsår: 1998 Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 64 Mått: 200 x 198 x 11 mm Vikt: 344 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789185605064 (2007-04-10)

Boken ingår i serien BONNIER IMPACT

Fler böcker av författaren

Picknick

Lättlagad mat för härliga utflykter
Författare: Louise Pickford

Utgivningsdag: 2007-04-10
Recensionsdag: 2007-04-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Få saker slår väl känslan av att äta i ute i det fria? Vare sig du är på stranden, på en äng eller på en parkbänk med solen i ansiktet, ljumma vindar och trevligt sällskap maten blir aldrig godare än så här! Hemligheten bakom en mysig picknick är enkla rätter med bra råvaror och i den här boken har du alla recept du behöver kompletterat med en mängd tips och råd.

Sallader och vegetariskt passar perfekt på utflykten. Välj bland annat mellan den matiga Pastasalladen med pumpa, fetaost och olivdressing och den krämiga Roquefortpajen med valnötter, eller kanske små, frasiga Lökpajer med getost.

Bland recepten i Bröd och dip kan man hitta Rökt lax med wasabi-crème fraiche och härligt hembakat bröd, som till exempel Focaccia med körsbärstomater och pesto. Och missa inte de utsökta dipperna; pröva gärna Hummus eller Tomat- och ingefärssalsa.

Fyll kylväskan med välsmakande rätter av Kött och fågel. Här finns bland annat härligt doftande Asiatisk kryddkyckling och mustig Souvlaki med bulgursallad tillsammans med många andra rätter som passar att äta ute i friska luften.

En picknick är inte fullständig utan Sötsaker och drycker. Packa ner Mjuk pepparkaka med päron, Fudge brownies och Iskaffe med citron i picknickkorgen, och du får en perfekt sommarutflykt!

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2007-04-10 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Maggie Andersson Originalutgåvans titel: Picnics Originalutgåvans utgivningsår: 1998 Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 64 Mått: 200 x 198 x 11 mm Vikt: 344 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789185605064 (2007-04-10)

Boken ingår i serien BONNIER IMPACT

Fler böcker av författaren