Monica Eisenmans asiatiska nudlar och smårätter

Monica Eisenman
Köp boken

Utgivningsdag: 2010-04-26
Recensionsdag: 2010-05-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Efter en två månader lång rundresa i Asien kommer en av systrarna Eisenman, Monica, med en inspirerande och vacker kokbok med ett fyrtiotal asiatiska rätter med fokus på nudlar – den första i sitt slag på svenska. Här finns en stor variation av spännande och goda soppor, wokar, sallader och smårätter: allt serverat med vackra mat- och miljöbilder.
Idag går det att köpa alla sorters nudlar – äggnudlar, fullkornsnudlar, breda och tunna risnudlar och glasnudlar – i välsorterade matbutiker, som numera även har ett brett utbud av andra asiatiska ingredienser. Det tilltalande med nudlar, förutom att de är nyttiga, billiga och goda, är de många sätten de kan användas på. De kan ätas kalla eller varma, vara ett lätt tillbehör eller huvudingrediens, göra en soppa eller sallad lite matigare, serveras till fisk, kött och grönsaker eller njutas alldeles för sig själva med bara en lätt sås.
Några av bokens recept:
Hot and sour skaldjurssoppa med äggnudlar • Misosoppa med udonnudlar, tofu och shiitakesvamp • Pad thai – thailändska wokade nudlar med kyckling och räkor • Wasabimarinerad lax med teriyakinudlar • Risnudelsallad med asiatisk pesto • Glasnudelsallad med kräftstjärtar och sweet chilisås • Vietnamesiska vårrullar • Kokosfriterade räkor

"Monica Eisenman är en favorit. Allt hon tar i blir så otroligt fint." Södermanlands Nyheter

"Monica Eisenman är en favorit. Allt hon tar i blir så otroligt fint." Södermanlands Nyheter

Visa mer

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2010-05-10 Genre: Mat & dryck Fotograf: Jonny Lindh Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 197 x 224 x 11 mm Vikt: 482 g Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789174240696 (2010-04-26)

Fler böcker av författaren

Monica Eisenmans asiatiska nudlar och smårätter

Monica Eisenman
Köp boken

Utgivningsdag: 2010-04-26
Recensionsdag: 2010-05-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Efter en två månader lång rundresa i Asien kommer en av systrarna Eisenman, Monica, med en inspirerande och vacker kokbok med ett fyrtiotal asiatiska rätter med fokus på nudlar – den första i sitt slag på svenska. Här finns en stor variation av spännande och goda soppor, wokar, sallader och smårätter: allt serverat med vackra mat- och miljöbilder.
Idag går det att köpa alla sorters nudlar – äggnudlar, fullkornsnudlar, breda och tunna risnudlar och glasnudlar – i välsorterade matbutiker, som numera även har ett brett utbud av andra asiatiska ingredienser. Det tilltalande med nudlar, förutom att de är nyttiga, billiga och goda, är de många sätten de kan användas på. De kan ätas kalla eller varma, vara ett lätt tillbehör eller huvudingrediens, göra en soppa eller sallad lite matigare, serveras till fisk, kött och grönsaker eller njutas alldeles för sig själva med bara en lätt sås.
Några av bokens recept:
Hot and sour skaldjurssoppa med äggnudlar • Misosoppa med udonnudlar, tofu och shiitakesvamp • Pad thai – thailändska wokade nudlar med kyckling och räkor • Wasabimarinerad lax med teriyakinudlar • Risnudelsallad med asiatisk pesto • Glasnudelsallad med kräftstjärtar och sweet chilisås • Vietnamesiska vårrullar • Kokosfriterade räkor

"Monica Eisenman är en favorit. Allt hon tar i blir så otroligt fint." Södermanlands Nyheter

"Monica Eisenman är en favorit. Allt hon tar i blir så otroligt fint." Södermanlands Nyheter

Visa mer

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner författarfoton

Monica Eisenman

Copyright/fotograf: Helen Pé

Författarfoton får endast användas i anslutning till marknadsföring eller presentation av författarens böcker.
Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta foto@bonnierforlagen.se.
Klicka på nedladdningspilen för att ladda ner högupplöst bild.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for further information.

Monica Eisenman

Copyright/fotograf: Helen Pé

Författarfoton får endast användas i anslutning till marknadsföring eller presentation av författarens böcker.
Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta foto@bonnierforlagen.se.
Klicka på nedladdningspilen för att ladda ner högupplöst bild.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for further information.

Monica Eisenman

Copyright/fotograf: Helen Pé

Författarfoton får endast användas i anslutning till marknadsföring eller presentation av författarens böcker.
Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta foto@bonnierforlagen.se.
Klicka på nedladdningspilen för att ladda ner högupplöst bild.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for further information.

Monica Eisenman

Copyright/fotograf: Helen Pé

Författarfoton får endast användas i anslutning till marknadsföring eller presentation av författarens böcker.
Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta foto@bonnierforlagen.se.
Klicka på nedladdningspilen för att ladda ner högupplöst bild.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for further information.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2010-05-10 Genre: Mat & dryck Fotograf: Jonny Lindh Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 197 x 224 x 11 mm Vikt: 482 g Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789174240696 (2010-04-26)

Fler böcker av författaren