Olivolja!

Clare Ferguson
Köp boken

Utgivningsdag: 2001-04-11
Recensionsdag: 2001-04-11

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Olivolja - den bästa olja som finns!     Olivolja är en av grunderna i den berömda och hälsosamma maten i länderna runt Medelhavet. Denna bok, som är en hyllning till denna superba olja, innehåller över 60 läckra och frestande recept på mat från hela världen.     Clare Ferguson beskriver i korta drag hur olivoljan framställs och hur metoderna kan variera beroende på land. Hon tar oss till Italien, Frankrike, Spanien, Portugal, Grekland, Nordafrika, Mellanöstern, Kalifornien, Australien och Nya Zeeland. Det finns produktion av olivolja i alla dessa länder. Den vi oftast använder är den europeiska.Clare Ferguson är matskribent och kokboksförfattare, ständigt eftersökt som kolumnist och gäst i radio och teve. Hon har skrivit matböcker om Kina, Italien, Mexiko med flera länder. På svenska finns tidigare Street food - gatumat från hela världen. Peter Cassidy, bosatt i London, är fotograf med specialinriktning på mat och resor.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2001-04-11 Genre: Mat & dryck Översättare: Kerstin Törngren Lind Originalutgåvans titel: Extra Virgin Omslagsformgivare: Anders Timrén Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 144 Mått: 236 x 242 x 18 mm Vikt: 797 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137117690 (2001-04-11)

Fler böcker av författaren

Olivolja!

Clare Ferguson
Köp boken

Utgivningsdag: 2001-04-11
Recensionsdag: 2001-04-11

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Olivolja - den bästa olja som finns!     Olivolja är en av grunderna i den berömda och hälsosamma maten i länderna runt Medelhavet. Denna bok, som är en hyllning till denna superba olja, innehåller över 60 läckra och frestande recept på mat från hela världen.     Clare Ferguson beskriver i korta drag hur olivoljan framställs och hur metoderna kan variera beroende på land. Hon tar oss till Italien, Frankrike, Spanien, Portugal, Grekland, Nordafrika, Mellanöstern, Kalifornien, Australien och Nya Zeeland. Det finns produktion av olivolja i alla dessa länder. Den vi oftast använder är den europeiska.Clare Ferguson är matskribent och kokboksförfattare, ständigt eftersökt som kolumnist och gäst i radio och teve. Hon har skrivit matböcker om Kina, Italien, Mexiko med flera länder. På svenska finns tidigare Street food - gatumat från hela världen. Peter Cassidy, bosatt i London, är fotograf med specialinriktning på mat och resor.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2001-04-11 Genre: Mat & dryck Översättare: Kerstin Törngren Lind Originalutgåvans titel: Extra Virgin Omslagsformgivare: Anders Timrén Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 144 Mått: 236 x 242 x 18 mm Vikt: 797 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137117690 (2001-04-11)

Fler böcker av författaren