Street food

Clare Ferguson
Köp boken

Utgivningsdag: 2000-10-04
Recensionsdag: 2000-10-04

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Upptäck den goda gatumaten från hela världen! Spännande, exotisk, god, ofta snabb att tillreda och behändig att äta. Karibiskt tunnbröd med curryräkor, provensalskt bröd med lök, oliver och sardeller, grekiska degknyten med örtkryddor och ost ¿ det är bara tre av de omkring femtio frestande recept som erbjuds i denna färgstarka och aptitretande bok. Många av dessa rätter passar också utmärkt att bjuda som tilltugg till en drink eftersom de är lätta att hålla i handen. Eller varför inte komponera en hel måltid att äta hemma tillsammans med familjen och vännerna? Här finns allt från förrätt, huvudrätt och dessert till dryck och småplock. Clare Ferguson är en matskribent som ständigt är eftersökt som kolumnist och gäst i radio och teve. Hon delar sin tid mellan Grekland, Australien, Nya Zeeland, Fjärran Östern, Amerika, Europa och sin bas i England. Hon har skrivit matböcker om Kina, Italien, Mexiko med flera länder. Jeremy Hopley är en av Storbritanniens mest kända matfotografer. Hans foton publiceras regelbundet i ansedda tidskrifter och omtalade kokböcker.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2000-10-04 Genre: Mat & dryck Översättare: Kerstin Törngren Lind Omslagsformgivare: Anders Timrén Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 144 Mått: 236 x 242 x 18 mm Vikt: 752 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137116136 (2000-10-04)

Fler böcker av författaren

Street food

Clare Ferguson
Köp boken

Utgivningsdag: 2000-10-04
Recensionsdag: 2000-10-04

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Upptäck den goda gatumaten från hela världen! Spännande, exotisk, god, ofta snabb att tillreda och behändig att äta. Karibiskt tunnbröd med curryräkor, provensalskt bröd med lök, oliver och sardeller, grekiska degknyten med örtkryddor och ost ¿ det är bara tre av de omkring femtio frestande recept som erbjuds i denna färgstarka och aptitretande bok. Många av dessa rätter passar också utmärkt att bjuda som tilltugg till en drink eftersom de är lätta att hålla i handen. Eller varför inte komponera en hel måltid att äta hemma tillsammans med familjen och vännerna? Här finns allt från förrätt, huvudrätt och dessert till dryck och småplock. Clare Ferguson är en matskribent som ständigt är eftersökt som kolumnist och gäst i radio och teve. Hon delar sin tid mellan Grekland, Australien, Nya Zeeland, Fjärran Östern, Amerika, Europa och sin bas i England. Hon har skrivit matböcker om Kina, Italien, Mexiko med flera länder. Jeremy Hopley är en av Storbritanniens mest kända matfotografer. Hans foton publiceras regelbundet i ansedda tidskrifter och omtalade kokböcker.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2000-10-04 Genre: Mat & dryck Översättare: Kerstin Törngren Lind Omslagsformgivare: Anders Timrén Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 144 Mått: 236 x 242 x 18 mm Vikt: 752 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137116136 (2000-10-04)

Fler böcker av författaren