Sally Voltaires mat

Sally Voltaire
Köp boken

Utgivningsdag: 2015-03-24
Recensionsdag: 2015-04-07

Mediakontakt: Charlotta Larsson

Sally Voltaires moderna vegetariska mat med inslag av fisk och skaldjur gör det lätt att få en nytändning på middagsfronten och att äntligen ta det där klivet mot ett grönare och hälsosammare liv. Här är njutningsfaktorn avgörande och maten gör dig mätt, nöjd och glad. Eller som Sally själv uttrycker det: ”Man behöver inte vara vegetarian för att laga grönsaker. Det räcker med att man är hungrig!”Sällan har det surrats så mycket som när Sally Voltaire öppnade lunchrestaurangen Voltaire i Stockholm 2013. Hennes spännande mat träffar besökarna rakt i hjärtat och sedan starten ringlade köerna sig långa. I Sally Voltaires mat får vi ta del av hennes bästa recept på allt från soppor, gratänger, sallader, drycker och desserter. Hon blandar från olika kök och många rätter är raw food-baserade. För den som någon gång tvivlat på om man blir mätt på en sallad, så är det här boken att följa.Exempel på rätter: Glasnudelsallad med tofu, koriander, sesam, morot, lime och picklad rödlök Ugnsbakad torskrygg med mandel- och solrosfröhack Zucchinipasta med basilika, trädgårdstomater, solrosfrön, fläderblomssaft och citronmeliss Voltaires spasalladGul zucchinisoppa med parmesan, basilika och ringblomma Sojabönsallad med wakameFalsk råbiff på rödbetaRawglass med mandel och kardemumma

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2015-04-07 Genre: Mat & dryck Fotograf: Stefan Anderson Formgivare: Annika Lyth Ämnesord: vegetarisk, vego, recept, grönsaker, matlagning, hälsa Thema-kod: Kokböcker Mått: 221 x 288 x 20 mm Vikt: 925 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174244717 (2015-03-24); Danskt band, 9789174246735 (2017-04-28); E-bok, pdf, 9789174247343 (2017-04-28)

Sally Voltaires mat

Sally Voltaire
Köp boken

Utgivningsdag: 2015-03-24
Recensionsdag: 2015-04-07

Mediakontakt: Charlotta Larsson

Sally Voltaires moderna vegetariska mat med inslag av fisk och skaldjur gör det lätt att få en nytändning på middagsfronten och att äntligen ta det där klivet mot ett grönare och hälsosammare liv. Här är njutningsfaktorn avgörande och maten gör dig mätt, nöjd och glad. Eller som Sally själv uttrycker det: ”Man behöver inte vara vegetarian för att laga grönsaker. Det räcker med att man är hungrig!”Sällan har det surrats så mycket som när Sally Voltaire öppnade lunchrestaurangen Voltaire i Stockholm 2013. Hennes spännande mat träffar besökarna rakt i hjärtat och sedan starten ringlade köerna sig långa. I Sally Voltaires mat får vi ta del av hennes bästa recept på allt från soppor, gratänger, sallader, drycker och desserter. Hon blandar från olika kök och många rätter är raw food-baserade. För den som någon gång tvivlat på om man blir mätt på en sallad, så är det här boken att följa.Exempel på rätter: Glasnudelsallad med tofu, koriander, sesam, morot, lime och picklad rödlök Ugnsbakad torskrygg med mandel- och solrosfröhack Zucchinipasta med basilika, trädgårdstomater, solrosfrön, fläderblomssaft och citronmeliss Voltaires spasalladGul zucchinisoppa med parmesan, basilika och ringblomma Sojabönsallad med wakameFalsk råbiff på rödbetaRawglass med mandel och kardemumma

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2015-04-07 Genre: Mat & dryck Fotograf: Stefan Anderson Formgivare: Annika Lyth Ämnesord: vegetarisk, vego, recept, grönsaker, matlagning, hälsa Thema-kod: Kokböcker Mått: 221 x 288 x 20 mm Vikt: 925 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174244717 (2015-03-24); Danskt band, 9789174246735 (2017-04-28); E-bok, pdf, 9789174247343 (2017-04-28)