Sally Voltaires mat
Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2017-04-28
Recensionsdag: 2017-05-09
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Sally Voltaires moderna vegetariska mat med inslag av fisk och skaldjur gör det lätt att få en nytändning på middagsfronten och att äntligen ta det där klivet mot ett grönare och hälsosammare liv. Här är njutningsfaktorn avgörande och maten gör dig mätt, nöjd och glad. Eller som Sally själv uttrycker det: ”Man behöver inte vara vegetarian för att laga grönsaker. Det räcker med att man är hungrig!”Sally Voltaires spännande mat träffar en rakt i hjärtat. Här får vi ta del av hennes bästa recept på allt från soppor, gratänger, sallader, drycker och desserter. Hon blandar från olika kök och många rätter är raw food-baserade. För den som någon gång tvivlat på om man blir mätt på en sallad, så är det här boken att följa.Exempel på rätter: Glasnudelsallad med tofu, koriander, sesam, morot, lime och picklad rödlök Ugnsbakad torskrygg med mandel- och solrosfröhack Zucchinipasta med basilika, trädgårdstomater, solrosfrön, fläderblomssaft och citronmeliss Voltaires spasalladGul zucchinisoppa med parmesan, basilika och ringblomma Sojabönsallad med wakameFalsk råbiff på rödbetaRawglass med mandel och kardemumma
Sally Voltaires mat utkom för första gången 2015, nu ger vi ut den igen, men denna gång i ett behändigt format med mjuka pärmar.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2017-05-09 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Stefan Anderson Formgivare: Annika Lyth Thema-kod: Vegetarisk matlagning Mått: 197 x 254 x 16 mm Vikt: 637 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174244717 (2015-03-24); Danskt band, 9789174246735 (2017-04-28); E-bok, pdf, 9789174247343 (2017-04-28)