Sweet spots of New York

Bakverk och sötsaker från New York Roy Fares
Köp boken

Utgivningsdag: 2017-04-28
Recensionsdag: 2017-05-09

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Mästerkonditorn Roy Fares är tillbaka i USA. Och denna gång är det östkusten, eller rättare sagt New York, som finkammas i jakten på de allra bästa bakverken och sötsakerna. ”The Big Apple” blir i Roys sällskap ett enda stort, sött kanderat äpple – fullt av häpnadsväckande godsaker.

Det här är uppföljaren till den prisade LA-baserade bakboken United states of cakes. Följ med Roy till New Yorks söta värld. Klassiskt amerikanska pajer och doughnuts samsas med det senaste nya inom konditorvärlden, såsom den franska, nygamla delikatessen kouign-amann – ett karamelliserat och frasigt underverk. Och som en extra ”treat” – som bara de många kulturernas stad kan bjuda på – churros, gelato, egg tarts och andra spännande godsaker från världen över.

Roy tar med oss till både kända och okända konditorier där han bjuds på ett överflöd av cookies, pajer, glass, cheesecakes och sundaes och annat absolut livsnödvändigt. Och känner du dig sugen på ett riktigt sött äventyr kan du dessutom hänga med honom på ett sockrat ”Food truck Rally” i Brooklyn.

Ett litet urval av recepten han fick med sig:
Coconut cookies • Dulce de leche cheesecake • Tiramisu cake • Mango sorbet • Sticky buns • Matcha cheesecake • Cornflakes ice cream • Pear and lavender pie • Cronuts • Black and white cookies

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2017-05-09 Genre: Mat & dryck Fotograf: Wolfgang Kleinschmidt Formgivare: Pär Wickholm Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 192 Mått: 173 x 225 x 19 mm Vikt: 586 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174245370 (2016-03-09); Danskt band, 9789174247008 (2017-04-28)

Fler böcker av författaren

Sweet spots of New York

Bakverk och sötsaker från New York Roy Fares
Köp boken

Utgivningsdag: 2017-04-28
Recensionsdag: 2017-05-09

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Mästerkonditorn Roy Fares är tillbaka i USA. Och denna gång är det östkusten, eller rättare sagt New York, som finkammas i jakten på de allra bästa bakverken och sötsakerna. ”The Big Apple” blir i Roys sällskap ett enda stort, sött kanderat äpple – fullt av häpnadsväckande godsaker.

Det här är uppföljaren till den prisade LA-baserade bakboken United states of cakes. Följ med Roy till New Yorks söta värld. Klassiskt amerikanska pajer och doughnuts samsas med det senaste nya inom konditorvärlden, såsom den franska, nygamla delikatessen kouign-amann – ett karamelliserat och frasigt underverk. Och som en extra ”treat” – som bara de många kulturernas stad kan bjuda på – churros, gelato, egg tarts och andra spännande godsaker från världen över.

Roy tar med oss till både kända och okända konditorier där han bjuds på ett överflöd av cookies, pajer, glass, cheesecakes och sundaes och annat absolut livsnödvändigt. Och känner du dig sugen på ett riktigt sött äventyr kan du dessutom hänga med honom på ett sockrat ”Food truck Rally” i Brooklyn.

Ett litet urval av recepten han fick med sig:
Coconut cookies • Dulce de leche cheesecake • Tiramisu cake • Mango sorbet • Sticky buns • Matcha cheesecake • Cornflakes ice cream • Pear and lavender pie • Cronuts • Black and white cookies

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2017-05-09 Genre: Mat & dryck Fotograf: Wolfgang Kleinschmidt Formgivare: Pär Wickholm Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 192 Mått: 173 x 225 x 19 mm Vikt: 586 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174245370 (2016-03-09); Danskt band, 9789174247008 (2017-04-28)

Fler böcker av författaren