The new green salad

Therese Elgquist

Utgivningsdatum: 2017-05-02

Här är boken som introducerar den nya salladen – en hel måltid gjord på gröna hälsosamma råvaror med kontraster i smak och textur. Vegetariska allt i ett-sallader som är fria från raffinerat socker och i många fall även glutenfria och veganska. Lyxiga, rejäla sallader som alla enkelt kan laga och som mättar alla sinnen. Här finns både varma och kalla sallader, gröna tillbehör, krämiga dressingar och fröknäcken – alla med häftiga smaker, konsistenser och texturer. Ett enkelt sätt att få in mer grön, ren och hälsosam mat såväl i vardagen som till helgen.
Vad sägs om till exempel Primörsallad med bovete, snabbsyrad zucchini och jordgubbsdressing; Pumpabowl med quinoa, rödbetsbollar och chevrèkräm; Nudelsallad med tamarifräst tofu, syrad gurka och jordnötsdressing; Sötpotatissallad med kantareller, kål och koriandermajonnäs; Grönkålspesto med rostade mandlar och Basilika- och pecorinokräm?
”The new green salad är en växtbaserad och matig blandning av härligt näringsrika, hälsosamma och läckra gröna råvaror i olika färger, smaker och texturer.”

Detaljerad fakta

Recensionsdatum: 2017-05-16 Genre: Mat & dryck Fotograf: Fanny Hansson Formgivare: Anna Ågren Ämnesord: vego, växtbaserad mat, veganmat, råvaror, hälsa, smak Thema-kod: Kokböcker Mått: 202 x 246 x 18 mm Vikt: 653 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174246315 (2017-05-02); E-bok, pdf, 9789174247398 (2017-05-02); Danskt band, 9789174249743 (2018-12-27)

Fler böcker av författaren

The new green salad

Therese Elgquist

Utgivningsdatum: 2017-05-02

Här är boken som introducerar den nya salladen – en hel måltid gjord på gröna hälsosamma råvaror med kontraster i smak och textur. Vegetariska allt i ett-sallader som är fria från raffinerat socker och i många fall även glutenfria och veganska. Lyxiga, rejäla sallader som alla enkelt kan laga och som mättar alla sinnen. Här finns både varma och kalla sallader, gröna tillbehör, krämiga dressingar och fröknäcken – alla med häftiga smaker, konsistenser och texturer. Ett enkelt sätt att få in mer grön, ren och hälsosam mat såväl i vardagen som till helgen.
Vad sägs om till exempel Primörsallad med bovete, snabbsyrad zucchini och jordgubbsdressing; Pumpabowl med quinoa, rödbetsbollar och chevrèkräm; Nudelsallad med tamarifräst tofu, syrad gurka och jordnötsdressing; Sötpotatissallad med kantareller, kål och koriandermajonnäs; Grönkålspesto med rostade mandlar och Basilika- och pecorinokräm?
”The new green salad är en växtbaserad och matig blandning av härligt näringsrika, hälsosamma och läckra gröna råvaror i olika färger, smaker och texturer.”

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdatum: 2017-05-16 Genre: Mat & dryck Fotograf: Fanny Hansson Formgivare: Anna Ågren Ämnesord: vego, växtbaserad mat, veganmat, råvaror, hälsa, smak Thema-kod: Kokböcker Mått: 202 x 246 x 18 mm Vikt: 653 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174246315 (2017-05-02); E-bok, pdf, 9789174247398 (2017-05-02); Danskt band, 9789174249743 (2018-12-27)

Fler böcker av författaren