Tinas kök

grunderna, genvägarna och mina bästa recept
Författare: Tina Nordström
Fotograf: Lennart Weibull
Köp boken

Utgivningsdag: 2017-10-03
Recensionsdag: 2017-10-17

Mediakontakt: Charlotta Larsson

Tina är tillbaka! I Tinas kök delar hon med sig av sina smartaste trix och knep i matlagningen och bjuder på en mängd härliga nya recept. Dessutom delar hon med sig av sina gedigna kockkunskaper.
Med steg-för-stegbilder och förklarande texter visar och beskriver Tina hur du får till viktiga moment i matlagningen, moment som det är lätt att gå bet på eller som du kanske värjer dig för att testa.
Kanske är du osäker på hur biffen ska se ut när den är medium rare? Kanske funderar du på hur du ska bena ur och filea laxen på ett snyggt sätt? Eller kanske undrar du varför majonnäsen skar sig, och om den går att rädda? Svaren på dessa frågor och många fler får du i boken. Med Tinas köksskola kan inget gå fel.
I boken hittar du två, fyra, sex och ibland hela åtta recept med potatis, kål, tomat, lax, färs, ägg, pasta, citron, äpplen … Sugen på lasagne? Då har du fyra varianter att välja på. Eller grönsakssoppa? Varsågod, här finns åtta olika.
Att det blir jättegott, det vet vi sedan förut!
Tina Nordström blev Sveriges första kvinnliga kockstjärna 2001, efter final i Årets Kock och silver i kock-OS. Med sin befriande matattityd har hon synts i många matprogram och skrivit flera storsäljande kokböcker.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2017-10-17 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Formgivare: Annika Lyth Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar Mått: 205 x 267 x 32 mm Vikt: 1301 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174246469 (2017-10-03); E-bok, pdf, 9789174247572 (2017-10-03)

Fler böcker av författaren

Tinas kök

grunderna, genvägarna och mina bästa recept
Författare: Tina Nordström
Fotograf: Lennart Weibull
Köp boken

Utgivningsdag: 2017-10-03
Recensionsdag: 2017-10-17

Mediakontakt: Charlotta Larsson

Tina är tillbaka! I Tinas kök delar hon med sig av sina smartaste trix och knep i matlagningen och bjuder på en mängd härliga nya recept. Dessutom delar hon med sig av sina gedigna kockkunskaper.
Med steg-för-stegbilder och förklarande texter visar och beskriver Tina hur du får till viktiga moment i matlagningen, moment som det är lätt att gå bet på eller som du kanske värjer dig för att testa.
Kanske är du osäker på hur biffen ska se ut när den är medium rare? Kanske funderar du på hur du ska bena ur och filea laxen på ett snyggt sätt? Eller kanske undrar du varför majonnäsen skar sig, och om den går att rädda? Svaren på dessa frågor och många fler får du i boken. Med Tinas köksskola kan inget gå fel.
I boken hittar du två, fyra, sex och ibland hela åtta recept med potatis, kål, tomat, lax, färs, ägg, pasta, citron, äpplen … Sugen på lasagne? Då har du fyra varianter att välja på. Eller grönsakssoppa? Varsågod, här finns åtta olika.
Att det blir jättegott, det vet vi sedan förut!
Tina Nordström blev Sveriges första kvinnliga kockstjärna 2001, efter final i Årets Kock och silver i kock-OS. Med sin befriande matattityd har hon synts i många matprogram och skrivit flera storsäljande kokböcker.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2017-10-17 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Formgivare: Annika Lyth Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar Mått: 205 x 267 x 32 mm Vikt: 1301 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174246469 (2017-10-03); E-bok, pdf, 9789174247572 (2017-10-03)

Fler böcker av författaren