Gott käk utan krångel
Rätter med få ingredienser Köp bokenBeställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2020-09-25
Recensionsdag: 2020-09-25
Mediakontakt: Magdalena Höglund
Med få ingredienser och en bra bas i skafferiet kan du med Tinas hjälp snabbt få till en härlig måltid utan att lägga en massa timmar framför spisen. Tinas devis är att det ska vara roligt att laga mat och det får gärna vara lätt – och självklart ska det vara gott.
I den nya kokboken bjussar hon som alltid på värdefulla tips förutom de många fantastiska recepten, samtidigt som hon är ett stort stöd i köket för oss alla, oavsett om vi är nybörjare eller mästerkockar. Smakkombinationerna är spännande och ibland oväntade, och matglädjen, humorn och lusten att testa nytt genomsyrar den här kokboken på samma sätt som hennes tidigare. Här finns såklart mycket grönt, men också kött, fisk och fågel och en och annan efterrätt när man är sugen på det. God mat utan krångel, helt enkelt.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2020-09-25 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Johan Kalén Originalutgåvans titel: Middagar på 3, 4, 5 ingredienser Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Formgivare: Annika Lyth Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 176 Mått: 178 x 247 x 20 mm Vikt: 685 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178870790 (2020-09-25); E-bok, pdf, 9789178871971 (2020-09-25)