Gott käk utan krångel

Rätter med få ingredienser
Författare: Tina Nordström
Fotograf: Johan Kalén
Köp boken

Utgivningsdag: 2020-09-25
Recensionsdag: 2020-09-25

Mediakontakt: Magdalena Höglund

Med få ingredienser och en bra bas i skafferiet kan du med Tinas hjälp snabbt få till en härlig måltid utan att lägga en massa timmar framför spisen. Tinas devis är att det ska vara roligt att laga mat och det får gärna vara lätt – och självklart ska det vara gott.

I den nya kokboken bjussar hon som alltid på värdefulla tips förutom de många fantastiska recepten, samtidigt som hon är ett stort stöd i köket för oss alla, oavsett om vi är nybörjare eller mästerkockar. Smakkombinationerna är spännande och ibland oväntade, och matglädjen, humorn och lusten att testa nytt genomsyrar den här kokboken på samma sätt som hennes tidigare. Här finns såklart mycket grönt, men också kött, fisk och fågel och en och annan efterrätt när man är sugen på det. God mat utan krångel, helt enkelt.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-09-25 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Johan Kalén Originalutgåvans titel: Middagar på 3, 4, 5 ingredienser Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Thema-kod: Mat och dryck Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178870790 (2020-09-25); E-bok, pdf, 9789178871971 (2020-09-25)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Gott käk utan krångel

Rätter med få ingredienser
Författare: Tina Nordström
Fotograf: Johan Kalén
Köp boken

Utgivningsdag: 2020-09-25
Recensionsdag: 2020-09-25

Mediakontakt: Magdalena Höglund

Med få ingredienser och en bra bas i skafferiet kan du med Tinas hjälp snabbt få till en härlig måltid utan att lägga en massa timmar framför spisen. Tinas devis är att det ska vara roligt att laga mat och det får gärna vara lätt – och självklart ska det vara gott.

I den nya kokboken bjussar hon som alltid på värdefulla tips förutom de många fantastiska recepten, samtidigt som hon är ett stort stöd i köket för oss alla, oavsett om vi är nybörjare eller mästerkockar. Smakkombinationerna är spännande och ibland oväntade, och matglädjen, humorn och lusten att testa nytt genomsyrar den här kokboken på samma sätt som hennes tidigare. Här finns såklart mycket grönt, men också kött, fisk och fågel och en och annan efterrätt när man är sugen på det. God mat utan krångel, helt enkelt.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-09-25 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Johan Kalén Originalutgåvans titel: Middagar på 3, 4, 5 ingredienser Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Thema-kod: Mat och dryck Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178870790 (2020-09-25); E-bok, pdf, 9789178871971 (2020-09-25)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken