David Batras inte så tråkiga indiska mat NYUTGÅVA

Författare: David Batra
Köp boken

Utgivningsdag: 2020-11-09
Recensionsdag: 2020-11-09

Mediakontakt: Clara Lundström

Följ med David Batra till Indien där han delar med sig av sina favoritrecept och personliga berättelser om roliga, starka och söta matminnen.
I denna nyutgåva av ”David Batras inte så tråkiga indiska mat” serveras goda och enkla rätter som passar hela familjen. Davids favoritrecept presenteras med hans inte så tråkiga instruktioner. Dessutom bjuds det på en inblick i det indiska köket. Bland annat berättar David om sin fasters bästa husmorsknep, sin pappas traumatiska efterrättsnatt och mammans inte fullt så indiska men väldigt goda salsa.
Smakprov ur innehållet: chicken korma, crispy chili potatoes, punjabi fried rice, palak paneer, Davids pappas klassiska dal, skånsk-indiska veggie patties, instant halwa, kulfi, saffransglass och jordnötstoffee.

”Det finns en stor likhet mellan komiker- och kockyrket. Det gäller att kasta sig ut och verkligen riskera att misslyckas; det är bara då det till slut faktiskt kan bli ett rätt bra resultat”, säger David Batra.

Med tv-serien ”Världens sämsta indier” på SVT har publiken fått möta David Batras rötter. Nu bjuder han in till sitt eget kök.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-11-09 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Wolfgang Kleinschmidt Omslagsformgivare: Li Söderberg Thema-kod: Kokböcker av tv- / kändiskockar, Mat och dryck Antal sidor: 192 Mått: 174 x 240 x 17 mm Vikt: 592 g Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789178872299 (2020-11-09)

Nyheter om boken

David Batras inte så tråkiga indiska mat NYUTGÅVA

Författare: David Batra
Illustratör:
Köp boken

Utgivningsdag: 2020-11-09
Recensionsdag: 2020-11-09

Mediakontakt: Clara Lundström

Följ med David Batra till Indien där han delar med sig av sina favoritrecept och personliga berättelser om roliga, starka och söta matminnen.
I denna nyutgåva av ”David Batras inte så tråkiga indiska mat” serveras goda och enkla rätter som passar hela familjen. Davids favoritrecept presenteras med hans inte så tråkiga instruktioner. Dessutom bjuds det på en inblick i det indiska köket. Bland annat berättar David om sin fasters bästa husmorsknep, sin pappas traumatiska efterrättsnatt och mammans inte fullt så indiska men väldigt goda salsa.
Smakprov ur innehållet: chicken korma, crispy chili potatoes, punjabi fried rice, palak paneer, Davids pappas klassiska dal, skånsk-indiska veggie patties, instant halwa, kulfi, saffransglass och jordnötstoffee.

”Det finns en stor likhet mellan komiker- och kockyrket. Det gäller att kasta sig ut och verkligen riskera att misslyckas; det är bara då det till slut faktiskt kan bli ett rätt bra resultat”, säger David Batra.

Med tv-serien ”Världens sämsta indier” på SVT har publiken fått möta David Batras rötter. Nu bjuder han in till sitt eget kök.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-11-09 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Wolfgang Kleinschmidt Omslagsformgivare: Li Söderberg Thema-kod: Kokböcker av tv- / kändiskockar, Mat och dryck Antal sidor: 192 Mått: 174 x 240 x 17 mm Vikt: 592 g Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789178872299 (2020-11-09)

Nyheter om boken