Bröd, bullar & kakor

Bagarmästarens bästa recept
Författare: Johan Sörberg
Fotograf: Erik Olsson

Utgivningsdag: 2022-04-19
Recensionsdag: 2022-04-19

Mediakontakt: Clara Lundström

Som vi har väntat! Äntligen en ny bok av bageri- och konditorimästare Johan Sörberg. Han tar bakning på största allvar och lär gärna ut det han kan om den lite gåtfulla världen av mjöl, jäst och surdeg. Här får man alltså inte bara de bästa recepten utan också en fantastisk chans att lära sig mer om bakning. Boken innehåller cirka 80 recept. Från fluffigt rostbröd till mustigt finskt rågbröd – och massor däremellan, exempelvis levain, baguetter, kavring och knäckebröd. På sötsidan dignar det av godsaker: wienerbröd, mazariner, pepparkakor, rulltårta, sockerkaka, syltgrottor och kolasnittar är bara ett axplock. Och vetebröd, förstås!
Här finns mängder med råd och tips och dessutom bildserier som tydligt visar de handgrepp vi hemmabagare behöver.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2022-04-19 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Erik Olsson Formgivare: Karl Stefan Andersson Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 240 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178873593 (2022-04-19); E-bok, epub3, 9789178873616 (2022-04-19); E-bok, pdf, 9789178873609 (2022-04-19)

Bröd, bullar & kakor

Bagarmästarens bästa recept
Författare: Johan Sörberg
Fotograf: Erik Olsson

Utgivningsdag: 2022-04-19
Recensionsdag: 2022-04-19

Mediakontakt: Clara Lundström

Som vi har väntat! Äntligen en ny bok av bageri- och konditorimästare Johan Sörberg. Han tar bakning på största allvar och lär gärna ut det han kan om den lite gåtfulla världen av mjöl, jäst och surdeg. Här får man alltså inte bara de bästa recepten utan också en fantastisk chans att lära sig mer om bakning. Boken innehåller cirka 80 recept. Från fluffigt rostbröd till mustigt finskt rågbröd – och massor däremellan, exempelvis levain, baguetter, kavring och knäckebröd. På sötsidan dignar det av godsaker: wienerbröd, mazariner, pepparkakor, rulltårta, sockerkaka, syltgrottor och kolasnittar är bara ett axplock. Och vetebröd, förstås!
Här finns mängder med råd och tips och dessutom bildserier som tydligt visar de handgrepp vi hemmabagare behöver.

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2022-04-19 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Erik Olsson Formgivare: Karl Stefan Andersson Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 240 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178873593 (2022-04-19); E-bok, epub3, 9789178873616 (2022-04-19); E-bok, pdf, 9789178873609 (2022-04-19)