Bröd, bullar & kakor

Bagarmästarens bästa recept
Författare: Johan Sörberg
Fotograf: Erik Olsson
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2022-04-26
Recensionsdag: 2022-04-26

Mediakontakt: Clara Lundström

Som vi har väntat! Äntligen en ny bok av bageri- och konditorimästare Johan Sörberg. Han tar bakning på största allvar och lär gärna ut det han kan om den lite gåtfulla världen av mjöl, jäst och surdeg. Här får man alltså inte bara de bästa recepten utan också en fantastisk chans att lära sig mer om bakning. Boken innehåller cirka 80 recept. Från fluffigt rostbröd till mustigt finskt rågbröd – och massor däremellan, exempelvis levain, baguetter, kavring och knäckebröd. På sötsidan dignar det av godsaker: wienerbröd, mazariner, pepparkakor, rulltårta, sockerkaka, syltgrottor och kolasnittar är bara ett axplock. Och vetebröd, förstås!
Här finns mängder med råd och tips och dessutom bildserier som tydligt visar de handgrepp vi hemmabagare behöver.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2022-04-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Erik Olsson Formgivare: Karl Stefan Andersson Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 288 Mått: 205 x 270 x 33 mm Vikt: 1224 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178873593 (2022-04-26); E-bok, pdf, 9789178873609 (2022-04-26); E-bok, epub3, 9789178873616 (2022-04-29)

Nyheter om boken

Bröd, bullar & kakor

Bagarmästarens bästa recept
Författare: Johan Sörberg
Fotograf: Erik Olsson
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2022-04-26
Recensionsdag: 2022-04-26

Mediakontakt: Clara Lundström

Som vi har väntat! Äntligen en ny bok av bageri- och konditorimästare Johan Sörberg. Han tar bakning på största allvar och lär gärna ut det han kan om den lite gåtfulla världen av mjöl, jäst och surdeg. Här får man alltså inte bara de bästa recepten utan också en fantastisk chans att lära sig mer om bakning. Boken innehåller cirka 80 recept. Från fluffigt rostbröd till mustigt finskt rågbröd – och massor däremellan, exempelvis levain, baguetter, kavring och knäckebröd. På sötsidan dignar det av godsaker: wienerbröd, mazariner, pepparkakor, rulltårta, sockerkaka, syltgrottor och kolasnittar är bara ett axplock. Och vetebröd, förstås!
Här finns mängder med råd och tips och dessutom bildserier som tydligt visar de handgrepp vi hemmabagare behöver.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Ladda ner bilder ur boken

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Bröd, bullar & kakor. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Bröd, bullar & kakor. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Bröd, bullar & kakor. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Bröd, bullar & kakor. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Bröd, bullar & kakor. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Bröd, bullar & kakor. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Bröd, bullar & kakor. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Bröd, bullar & kakor. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Bröd, bullar & kakor. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Bröd, bullar & kakor. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2022-04-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Erik Olsson Formgivare: Karl Stefan Andersson Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 288 Mått: 205 x 270 x 33 mm Vikt: 1224 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178873593 (2022-04-26); E-bok, pdf, 9789178873609 (2022-04-26); E-bok, epub3, 9789178873616 (2022-04-29)

Nyheter om boken