Snabbt och sött - För småbak och storkalas

Författare: Linnea Orvegård
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2023-05-31
Recensionsdag: 2023-05-31

Mediakontakt: Clara Lundström

Snabbt och sött – för småbak och storkalas är en bok fylld av enkla, snabba recept med få ingredienser av vår nya bakningsstjärna Linnea Orvegård. Här hittar du 50 recept på ljuvliga småkakor, läskande glass, frestande pajer, saftiga mjuka kakor och hemgjort godis. Vad sägs om härligheter som glassbåtar, kolaklubbor, rabarberpaj med kardemumma, daimbiskvier med kladdkakebotten och kärleksmums? Snabbt och sött är en lättsam och rolig bakbok för alla som inte har tålamod med tidskrävande recept med långa ingredienslistor.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-05-31 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lina Eidenberg Adamo Formgivare: Jonna Olsson Thema-kod: Bakning Antal sidor: 128 Mått: 202 x 235 x 17 mm Vikt: 529 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178875207 (2023-05-31); E-bok, pdf, 9789178875214 (2023-05-31); E-bok, epub3, 9789178875221 (2023-05-31)

Nyheter om boken

Snabbt och sött - För småbak och storkalas

Författare: Linnea Orvegård
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2023-05-31
Recensionsdag: 2023-05-31

Mediakontakt: Clara Lundström

Snabbt och sött – för småbak och storkalas är en bok fylld av enkla, snabba recept med få ingredienser av vår nya bakningsstjärna Linnea Orvegård. Här hittar du 50 recept på ljuvliga småkakor, läskande glass, frestande pajer, saftiga mjuka kakor och hemgjort godis. Vad sägs om härligheter som glassbåtar, kolaklubbor, rabarberpaj med kardemumma, daimbiskvier med kladdkakebotten och kärleksmums? Snabbt och sött är en lättsam och rolig bakbok för alla som inte har tålamod med tidskrävande recept med långa ingredienslistor.

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2023-05-31 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lina Eidenberg Adamo Formgivare: Jonna Olsson Thema-kod: Bakning Antal sidor: 128 Mått: 202 x 235 x 17 mm Vikt: 529 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178875207 (2023-05-31); E-bok, pdf, 9789178875214 (2023-05-31); E-bok, epub3, 9789178875221 (2023-05-31)

Nyheter om boken