Helt enkelt

Mat för moderna människor Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley, Paul Løwe, Ingrid Espelid Hovig
Köp boken

Utgivningsdag: 2003-09-10
Recensionsdag: 2003-09-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Helt enkelt är en modern baskokbok som innehåller de bästa matlagningstipsen och mer än tvåhundra fräscha recept.
    Här får man svar på frågor som: Hur länge ska fisken sjuda? Ska man lägga råvaran i kallt eller kokande vatten? Vad bör man tänka på när man lagar en äkta italiensk risotto?
     Boken är nominerad till Gourmand World Cookbook Awards 2002.

Ur receptregistret:
Arabisk couscous
Basilikapotatis
Coq au vin
Delfiakaka med choklad
Focaccia
Grön risotto med kryddörter
Hemgjord pasta
Indisk lammgryta
Jordnötssås
Köttbullar med ingefära och vitlök
Lax teriyaki
Morotskaka
Nötbröd
Ostdressing
Pannkakor med blåbärssylt
Rostbiff
Senapsvinägrett
Tandoorikyckling
Ugnsstekta grönsaker med fetakräm
Vetebullar
Änglamat
Öring i gräddsås

Det välkända kokboksteamet – Ingrid Espelid Hovig, Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley och Paul Løwe – har en lång rad av kokböcker bakom sig. Forum har tidigare givit ut: Pasta, pasta!, Ta vara på sommaren, Asiatiskt, Hot & spicy och Sommarljus.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2003-09-10 Genre: Mat & dryck Översättare: Lisbet Ekberg Originalutgåvans titel: Helt enkelt. En basiskokebok med fantastiske oppskrifter Omslagsformgivare: Anders Timrén Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 224 Mått: 203 x 268 x 23 mm Vikt: 965 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789137121901 (2003-09-10)

Fler böcker av författaren

Helt enkelt

Mat för moderna människor Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley, Paul Løwe, Ingrid Espelid Hovig
Köp boken

Utgivningsdag: 2003-09-10
Recensionsdag: 2003-09-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Helt enkelt är en modern baskokbok som innehåller de bästa matlagningstipsen och mer än tvåhundra fräscha recept.
    Här får man svar på frågor som: Hur länge ska fisken sjuda? Ska man lägga råvaran i kallt eller kokande vatten? Vad bör man tänka på när man lagar en äkta italiensk risotto?
     Boken är nominerad till Gourmand World Cookbook Awards 2002.

Ur receptregistret:
Arabisk couscous
Basilikapotatis
Coq au vin
Delfiakaka med choklad
Focaccia
Grön risotto med kryddörter
Hemgjord pasta
Indisk lammgryta
Jordnötssås
Köttbullar med ingefära och vitlök
Lax teriyaki
Morotskaka
Nötbröd
Ostdressing
Pannkakor med blåbärssylt
Rostbiff
Senapsvinägrett
Tandoorikyckling
Ugnsstekta grönsaker med fetakräm
Vetebullar
Änglamat
Öring i gräddsås

Det välkända kokboksteamet – Ingrid Espelid Hovig, Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley och Paul Løwe – har en lång rad av kokböcker bakom sig. Forum har tidigare givit ut: Pasta, pasta!, Ta vara på sommaren, Asiatiskt, Hot & spicy och Sommarljus.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2003-09-10 Genre: Mat & dryck Översättare: Lisbet Ekberg Originalutgåvans titel: Helt enkelt. En basiskokebok med fantastiske oppskrifter Omslagsformgivare: Anders Timrén Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 224 Mått: 203 x 268 x 23 mm Vikt: 965 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789137121901 (2003-09-10)

Fler böcker av författaren