Ta vara på sommaren
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2000-05-17
Recensionsdag: 2000-05-17
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Smultron på ett strå är verkligen sommaren i ett nötskal, men vill man spara sommarens alla smaker, färger och aromer får man ta till mer varaktiga metoder. Då kommer denna fräscha och färgrika bok väl till pass med alla sina recept på sylt, marmelad, chutney, inläggningar, pickles, drycker och desserter. Nina Dreyer Hensley och Jim Hensley är fotografer och bosatta i Oslo. Paul Løwe är mat- och inredningsstylist samt kolumnist i månadstidskriften Elle Decor. Forum gav hösten 1999 ut deras kokbok Pasta, pasta! i samma praktiska utförande med spiralrygg som Ta vara på sommaren.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2000-05-17 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Dagmar Leijer Omslagsformgivare: Anders Timrén Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 176 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137116006 (2000-05-17)