Klara färdiga ät!

Marita Jonsson
Köp boken

Utgivningsdag: 2002-03-20
Recensionsdag: 2002-03-20

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Gott, vällagat, fräscht och frestande är ord som passar på Klara färdiga ät! Författaren har gått igenom sina recept på den mat familjen ätit till vardags och till fest och med härligt resultat fått fram snabba varianter på många klassiska rätter. Hon ser möjligheterna till nyskapande ur det traditionella och delar här med sig av sin matfilosofi som handlar om råvaror från den älskade Körsbärsgården på södraste Gotland och överflödet i det italienska köket och Venedig, där familjen vistas i perioder.     Här finns alla typer av mat: soppor, sallader, pastasåser, risotto, lamm, kyckling, fisk, efterrätter, matbröd. Ett avsnitt om kalasmat med byfféer i italienska, indiska och afrikanska färger avrundar boken.     Marita Jonsson är inte bara en utmärkt kock utan också en skicklig fotograf. Boken är fylld av vackra, stämningsfulla och härliga bilder!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2002-03-20 Genre: Mat & dryck Formgivare: Nina Ulmaja Omslagsformgivare: Nina Ulmaja Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 151 Mått: 180 x 240 x 25 mm Vikt: 608 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137119069 (2002-03-20)

Fler böcker av författaren

Klara färdiga ät!

Marita Jonsson
Köp boken

Utgivningsdag: 2002-03-20
Recensionsdag: 2002-03-20

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Gott, vällagat, fräscht och frestande är ord som passar på Klara färdiga ät! Författaren har gått igenom sina recept på den mat familjen ätit till vardags och till fest och med härligt resultat fått fram snabba varianter på många klassiska rätter. Hon ser möjligheterna till nyskapande ur det traditionella och delar här med sig av sin matfilosofi som handlar om råvaror från den älskade Körsbärsgården på södraste Gotland och överflödet i det italienska köket och Venedig, där familjen vistas i perioder.     Här finns alla typer av mat: soppor, sallader, pastasåser, risotto, lamm, kyckling, fisk, efterrätter, matbröd. Ett avsnitt om kalasmat med byfféer i italienska, indiska och afrikanska färger avrundar boken.     Marita Jonsson är inte bara en utmärkt kock utan också en skicklig fotograf. Boken är fylld av vackra, stämningsfulla och härliga bilder!

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2002-03-20 Genre: Mat & dryck Formgivare: Nina Ulmaja Omslagsformgivare: Nina Ulmaja Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 151 Mått: 180 x 240 x 25 mm Vikt: 608 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137119069 (2002-03-20)

Fler böcker av författaren