Vegan på 5 ingredienser

Författare: Siri Barje
Köp boken

Utgivningsdag: 2020-04-21
Recensionsdag: 2020-04-21

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Vegansk mat är lättlagad, god och tillåtande, precis som all mat ska vara! När Siri Barje lagar mat blir det rejäla smaker och väl avvägda ingredienser.
Med tio basvaror i köket (som olja, salt och annat du säkert redan har hemma) räcker det med bara fem ingredienser för att laga god vegansk mat – till exempel scrambled tofu, portobelloburgare och linsgryta eller veganska versioner av klassiker som bouillabaisse och chokladmousse. Här finns recept till frukost, smårätter, huvudrätter och efterrätter. Välkommen till det veganska köket!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-04-21 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Originalutgåvans titel: Vegan på 5 ingredienser Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Formgivare: Li Söderberg, Katherine Kimbell Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Mått: 175 x 247 x 19 mm Vikt: 612 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178870202 (2020-04-21); E-bok, pdf, 9789178872077 (2020-08-18); E-bok, epub3, 9789178872640 (2020-11-24)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken

Vegan på 5 ingredienser

Författare: Siri Barje
Köp boken

Utgivningsdag: 2020-04-21
Recensionsdag: 2020-04-21

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Vegansk mat är lättlagad, god och tillåtande, precis som all mat ska vara! När Siri Barje lagar mat blir det rejäla smaker och väl avvägda ingredienser.
Med tio basvaror i köket (som olja, salt och annat du säkert redan har hemma) räcker det med bara fem ingredienser för att laga god vegansk mat – till exempel scrambled tofu, portobelloburgare och linsgryta eller veganska versioner av klassiker som bouillabaisse och chokladmousse. Här finns recept till frukost, smårätter, huvudrätter och efterrätter. Välkommen till det veganska köket!

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner bilder ur boken

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegan på 5 ingredienser. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegan på 5 ingredienser. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegan på 5 ingredienser. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegan på 5 ingredienser. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegan på 5 ingredienser. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegan på 5 ingredienser. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegan på 5 ingredienser. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegan på 5 ingredienser. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegan på 5 ingredienser. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Copyright/fotograf:

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Vegan på 5 ingredienser. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-04-21 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Originalutgåvans titel: Vegan på 5 ingredienser Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Formgivare: Li Söderberg, Katherine Kimbell Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Mått: 175 x 247 x 19 mm Vikt: 612 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178870202 (2020-04-21); E-bok, pdf, 9789178872077 (2020-08-18); E-bok, epub3, 9789178872640 (2020-11-24)

Fler böcker av författaren

Nyheter om boken