Siri Barje

Med ett matintresse som började redan i unga år föll det sig naturligt för Siri Barje att ta steget in i restaurangvärlden. Hon är utbildad kock vid Grythyttan och har genom åren jobbat på restauranger som Esperanto, Shibumi och Sally Voltaire & Systrar. I dag är hon en återkommande gästkock på TV4:s Nyhetsmorgon, bloggar flitigt på köket.se och delar med sig av färgsprakande och smaksäkra maträtter på sitt populära instagramkontot olivehummer.

Utgivning

Siri Barje

Med ett matintresse som började redan i unga år föll det sig naturligt för Siri Barje att ta steget in i restaurangvärlden. Hon är utbildad kock vid Grythyttan och har genom åren jobbat på restauranger som Esperanto, Shibumi och Sally Voltaire & Systrar. I dag är hon en återkommande gästkock på TV4:s Nyhetsmorgon, bloggar flitigt på köket.se och delar med sig av färgsprakande och smaksäkra maträtter på sitt populära instagramkontot olivehummer.