Siri Barje

Med ett matintresse som började redan i unga år föll det sig naturligt för Siri Barje att ta steget in i restaurangvärlden. Hon är utbildad kock vid Grythyttan och har genom åren jobbat på restauranger som Esperanto, Shibumi och Sally Voltaire & Systrar. I dag är hon en återkommande gästkock på TV4:s Nyhetsmorgon, bloggar flitigt på köket.se och delar med sig av färgsprakande och smaksäkra maträtter på sitt populära instagramkontot olivehummer.

Utgivning

Nyheter om författaren

Siri Barje

Siri Barje

Med ett matintresse som började redan i unga år föll det sig naturligt för Siri Barje att ta steget in i restaurangvärlden. Hon är utbildad kock vid Grythyttan och har genom åren jobbat på restauranger som Esperanto, Shibumi och Sally Voltaire & Systrar. I dag är hon en återkommande gästkock på TV4:s Nyhetsmorgon, bloggar flitigt på köket.se och delar med sig av färgsprakande och smaksäkra maträtter på sitt populära instagramkontot olivehummer.