Klassiska rätter på veganskt vis
Hållbara recept på maten du inte kan vara utan Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2020-09-22
Recensionsdag: 2020-09-22
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Efter succén ”Vegansk husmanskost” är matbloggaren Gustav Johansson tillbaka med en ny kokbok för alla som vill hitta veganska alternativ. Denna gång bjuds det på veganska versioner av våra favoriträtter från hela världen. För är det inte det många av oss drömmer om? Att äta rätterna vi älskar och samtidigt kunna ta hänsyn till miljön och djuren.
Här har Gustav samlat sina bästa recept på allt från köttbullar, pasta pesto, fooled pork och fish ’n’ chips till tikka masala, thailändsk curry och bouillabaise. Du får också massor av smarta tips på hur du kommer igång med att laga vegomat, vad du kan använda för alternativa råvaror och framförallt hur du gör maten jävligt god.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2020-09-22 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Stefan Wettainen Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Formgivare: Pär Wickholm Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 192 Mått: 201 x 268 x 22 mm Vikt: 905 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178871278 (2020-09-22); E-bok, pdf, 9789178871285 (2020-09-22); Danskt band, 9789178874040 (2022-01-04)