Klassiska rätter på veganskt vis

Hållbara recept på maten du inte kan vara utan
Författare: Gustav Johansson
Köp boken

Utgivningsdag: 2020-09-22
Recensionsdag: 2020-09-22

Mediakontakt: Hanna Lundkvist

Efter succén ”Vegansk husmanskost” är matbloggaren Gustav Johansson tillbaka med en ny kokbok för alla som vill hitta veganska alternativ. Denna gång bjuds det på veganska versioner av våra favoriträtter från hela världen. För är det inte det många av oss drömmer om? Att äta rätterna vi älskar och samtidigt kunna ta hänsyn till miljön och djuren.
Här har Gustav samlat sina bästa recept på allt från köttbullar, pasta pesto, fooled pork och fish ’n’ chips till tikka masala, thailändsk curry och bouillabaise. Du får också massor av smarta tips på hur du kommer igång med att laga vegomat, vad du kan använda för alternativa råvaror och framförallt hur du gör maten jävligt god.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-09-22 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Stefan Wettainen Originalutgåvans titel: Odödliga rätter på veganskt vis Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Formgivare: Pär Wickholm Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 192 Mått: 201 x 268 x 22 mm Vikt: 905 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178871278 (2020-09-22); E-bok, pdf, 9789178871285 (2020-09-22)

Fler böcker av författaren

Klassiska rätter på veganskt vis

Hållbara recept på maten du inte kan vara utan
Författare: Gustav Johansson
Illustratör:
Köp boken

Utgivningsdag: 2020-09-22
Recensionsdag: 2020-09-22

Mediakontakt: Hanna Lundkvist

Efter succén ”Vegansk husmanskost” är matbloggaren Gustav Johansson tillbaka med en ny kokbok för alla som vill hitta veganska alternativ. Denna gång bjuds det på veganska versioner av våra favoriträtter från hela världen. För är det inte det många av oss drömmer om? Att äta rätterna vi älskar och samtidigt kunna ta hänsyn till miljön och djuren.
Här har Gustav samlat sina bästa recept på allt från köttbullar, pasta pesto, fooled pork och fish ’n’ chips till tikka masala, thailändsk curry och bouillabaise. Du får också massor av smarta tips på hur du kommer igång med att laga vegomat, vad du kan använda för alternativa råvaror och framförallt hur du gör maten jävligt god.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-09-22 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Stefan Wettainen Originalutgåvans titel: Odödliga rätter på veganskt vis Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Formgivare: Pär Wickholm Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 192 Mått: 201 x 268 x 22 mm Vikt: 905 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178871278 (2020-09-22); E-bok, pdf, 9789178871285 (2020-09-22)

Fler böcker av författaren