Klassiska rätter på veganskt vis

Hållbara recept på maten du inte kan vara utan
Författare: Gustav Johansson
Fotograf: Stefan Wettainen
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2020-09-22
Recensionsdag: 2020-09-22

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Efter succén ”Vegansk husmanskost” är matbloggaren Gustav Johansson tillbaka med en ny kokbok för alla som vill hitta veganska alternativ. Denna gång bjuds det på veganska versioner av våra favoriträtter från hela världen. För är det inte det många av oss drömmer om? Att äta rätterna vi älskar och samtidigt kunna ta hänsyn till miljön och djuren.
Här har Gustav samlat sina bästa recept på allt från köttbullar, pasta pesto, fooled pork och fish ’n’ chips till tikka masala, thailändsk curry och bouillabaise. Du får också massor av smarta tips på hur du kommer igång med att laga vegomat, vad du kan använda för alternativa råvaror och framförallt hur du gör maten jävligt god.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-09-22 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Stefan Wettainen Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Formgivare: Pär Wickholm Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 192 Mått: 201 x 268 x 22 mm Vikt: 905 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178871278 (2020-09-22); E-bok, pdf, 9789178871285 (2020-09-22); Danskt band, 9789178874040 (2022-01-04)

Fler böcker av författaren

Klassiska rätter på veganskt vis

Hållbara recept på maten du inte kan vara utan
Författare: Gustav Johansson
Fotograf: Stefan Wettainen
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2020-09-22
Recensionsdag: 2020-09-22

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Efter succén ”Vegansk husmanskost” är matbloggaren Gustav Johansson tillbaka med en ny kokbok för alla som vill hitta veganska alternativ. Denna gång bjuds det på veganska versioner av våra favoriträtter från hela världen. För är det inte det många av oss drömmer om? Att äta rätterna vi älskar och samtidigt kunna ta hänsyn till miljön och djuren.
Här har Gustav samlat sina bästa recept på allt från köttbullar, pasta pesto, fooled pork och fish ’n’ chips till tikka masala, thailändsk curry och bouillabaise. Du får också massor av smarta tips på hur du kommer igång med att laga vegomat, vad du kan använda för alternativa råvaror och framförallt hur du gör maten jävligt god.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner bilder ur boken

Klassiska rätter på veganskt vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Klassiska rätter på veganskt vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Klassiska rätter på veganskt vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Klassiska rätter på vegansk vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Klassiska rätter på veganskt vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Klassiska rätter på veganskt vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Klassiska rätter på veganskt vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Klassiska rätter på veganskt vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Klassiska rätter på veganskt vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Klassiska rätter på vegansk vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Klassiska rätter på vegansk vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Klassiska rätter på vegansk vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Klassiska rätter på veganskt vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Klassiska rätter på veganskt vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Klassiska rätter på veganskt vis

Copyright/fotograf: Stefan Wettainen

Får endast publiceras i anslutning till redaktionellt material om Klassiska rätter på veganskt vis. Copyrightinnehavare/fotograf måste anges i anslutning till bilden vid publicering. Vid all annan användning av bilden kontakta först foto@bonnierforlagen.se.

This image may not be used without a copyright request. Please contact foto@bonnierforlagen.se for more information.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-09-22 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Stefan Wettainen Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Formgivare: Pär Wickholm Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 192 Mått: 201 x 268 x 22 mm Vikt: 905 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178871278 (2020-09-22); E-bok, pdf, 9789178871285 (2020-09-22); Danskt band, 9789178874040 (2022-01-04)

Fler böcker av författaren