Vegansk husmanskost

Vardagsrätter - Klassiker - Högtidsmat Gustav Johansson
Köp boken

Utgivningsdag: 2019-08-26
Recensionsdag: 2019-08-26

Mediakontakt: Hanna Lundkvist

Det finns många positiva saker med att äta växtbaserad mat: det är bra för djuren, naturen och för oss människor. Men steget från att äta maten vi är uppvuxna med till att börja äta mer vegetariskt eller veganskt kanske känns långt. Måste jag sluta äta köttbullar på julafton eller avstå sillen till färskpotatisen på midsommarafton? Nej! I ”Vegansk husmanskost” visar Gustav Johansson hur vi kan laga både rätterna vi känner igen från barndomen och moderna klassiker på ett nytt sätt. Rätterna bygger helt på växtbaserade råvaror, men bara lugn – Gustav lär dig hur du bäst använder dem för att få till rätt textur och mest smak. Och framförallt, det blir riktigt gott! Gustav Johansson driver bloggen "Jävligt gott", som är Sveriges största veganska matblogg. Men det är inte en blogg om vegansk mat. "Jävligt gott" är en blogg som vill inspirera andra till att laga mer mat genom att visa hur enkelt det kan vara och hur gott det kan bli och hur självklart det är att kött inte har någonting med det att göra.

Gustav Johansson driver bloggen "Jävligt gott", som är Sveriges största veganska matblogg. Men det är inte en blogg om vegansk mat. "Jävligt gott" är en blogg som vill inspirera andra till att laga mer mat genom att visa hur enkelt det kan vara och hur gott det kan bli och hur självklart det är att kött inte har någonting med det att göra.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2019-08-26 Genre: Mat & dryck Fotograf: Simon Bajada Originalutgåvans utgivningsår: 2019 Formgivare: Pär Wickholm Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 176 Mått: 202 x 267 x 21 mm Vikt: 851 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174249989 (2019-08-26); E-bok, pdf, 9789178870349 (2019-08-26)

Vegansk husmanskost

Vardagsrätter - Klassiker - Högtidsmat Gustav Johansson
Köp boken

Utgivningsdag: 2019-08-26
Recensionsdag: 2019-08-26

Mediakontakt: Hanna Lundkvist

Det finns många positiva saker med att äta växtbaserad mat: det är bra för djuren, naturen och för oss människor. Men steget från att äta maten vi är uppvuxna med till att börja äta mer vegetariskt eller veganskt kanske känns långt. Måste jag sluta äta köttbullar på julafton eller avstå sillen till färskpotatisen på midsommarafton? Nej! I ”Vegansk husmanskost” visar Gustav Johansson hur vi kan laga både rätterna vi känner igen från barndomen och moderna klassiker på ett nytt sätt. Rätterna bygger helt på växtbaserade råvaror, men bara lugn – Gustav lär dig hur du bäst använder dem för att få till rätt textur och mest smak. Och framförallt, det blir riktigt gott! Gustav Johansson driver bloggen "Jävligt gott", som är Sveriges största veganska matblogg. Men det är inte en blogg om vegansk mat. "Jävligt gott" är en blogg som vill inspirera andra till att laga mer mat genom att visa hur enkelt det kan vara och hur gott det kan bli och hur självklart det är att kött inte har någonting med det att göra.

Gustav Johansson driver bloggen "Jävligt gott", som är Sveriges största veganska matblogg. Men det är inte en blogg om vegansk mat. "Jävligt gott" är en blogg som vill inspirera andra till att laga mer mat genom att visa hur enkelt det kan vara och hur gott det kan bli och hur självklart det är att kött inte har någonting med det att göra.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2019-08-26 Genre: Mat & dryck Fotograf: Simon Bajada Originalutgåvans utgivningsår: 2019 Formgivare: Pär Wickholm Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 176 Mått: 202 x 267 x 21 mm Vikt: 851 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174249989 (2019-08-26); E-bok, pdf, 9789178870349 (2019-08-26)